26 / 04 / 2024

Mersin İkinci Bahar Emekli Evi açıldı!

Mersin İkinci Bahar Emekli Evi açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ‘İkinci Bahar Emekli Evi’nin açılışını yaptı.



 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, emekli vatandaşların emeklilik süreçlerini daha iyi şartlarda yaşayabilmeleri ve kaliteli vakit geçirebilmeleri için 'İkinci Bahar Emekli Evi'ni hizmete açtı.

Yenişehir Bölge Parkı’nda yapılan açılışa, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mersin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Veysel Topkaya, KKTC Mersin Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu, Yenişehir İlçe Müftüsü Halil Uzun, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Demir, MHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Uslu Var, Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şube Başkanı Cemal Akbudak, meclis üyeleri, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda Mersinli vatandaş katılım gösterdi.

“Mersin’imizi yaşlı dostu bir kent haline getirmek için dur durak bilmeden çalışıyoruz”

Konuşmasında göreve geldikleri günden bu yana geçen 4 yıllık süre zarfında Mersin’i 7’den 77’ye tüm vatandaşların huzur, güven ve refah içerisinde yaşayabilecekleri bir kent haline getirmek için çalıştıklarını belirten Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Başta dezavantajlı guruplar olmak üzere bütün toplum kesimlerini hiçbir ayırım gözetmeksizin aynı hasbi duygularla, sevgi ve şefkatle kucaklıyoruz. Mersin’imizi engelli dostu, çocuk dostu, kadın dostu, genç dostu, çevre dostu ve tabii ki yaşlı dostu bir kent haline getirmek için dur durak bilmeden çalışıyoruz. Bu kapsamda Birleşmiş Milletler Dünya Sağlık Teşkilatı ile birlikte yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatan, hayatlarının en verimli çağlarını ülkesi ve milletine hizmet ederek geçiren yaş almışlarımızın huzur ve refahını sağlamayı hem sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği, hem de bir vefa ve insani bir görev olarak görüyoruz” diye konuştu.
 
 


Geri Dön