27 / 04 / 2024

İzmit Gültepe Gençlik Merkezi açıldı!

İzmit Gültepe Gençlik Merkezi açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gültepe Gençlik Merkezi hizmete açıldı. 550 bin TL yatırım bedeline sahip merkezin açılışına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan katıldı.



İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın vizyon projelerinden Gültepe Gençlik Merkezi'nin açılışı yapıldı. Gültepe Koçal Sokak'ta yaklaşık 550 bin TL harcanarak yapılan Gültepe Gençlik Merkezi'nin açılışına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Gültepe Gençlik Derneği Başkanı Fahri Kazancı, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Örgev, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda Başkan Doğan, mahalle gençleri tarafından meşalelerle karşılandı.


İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Mehmet Ali Paşa, 28 Haziran, Bekirdere mahallelerimizde gençlik merkezlerimiz devam ediyor ama en güzellerinden bir tanesini buraya kazandırdık. Gültepe'miz 15 yıl öncesinden çok daha iyi bir noktada. Gültepe'mizde şimdi yeni bir ufuk daha açıyoruz. Daha önce şantiye olarak kullandığımız yere yeni konutlar yapıyoruz. Onların varlığı ile oluşacak etkiyle buradaki yerlerimizin değerleri de artacak. Gültepe şehrimizin varoş değil, en cazibe merkezi 

olacak, mahallemiz kazanacak" dedi. 430 metrekarelik bir alanda bodrum, zemin ve 2 normal kattan oluşan merkezde eğitim salonu, kondisyon salonu, oyun salonu, çok amaçlı salon, kafe ve kütüphane bulunuyor. İzmit'in ilk gençlik merkezi olan Gültepe Mahallesi'ndeki merkez, gençlerin zaman geçirebileceği ve birçok faaliyetlerini yapabileceği bir alan olması bakımından büyük önem taşıyor. 



Özgür Kocaeli


Geri Dön