23 / 04 / 2024

İzmit Kartepe’de yollar yenileniyor!

İzmit Kartepe’de yollar yenileniyor!

İzmir Belediyesi Kartepe'nin dört bir yanında yol iyileştirme ve düzenleme çalışmaları yapıyor. Belediye ekipleri Yağmur Sokak’taki 375 metre uzunluğundaki yola, 4 bin 500 metrekare parke döşeyerek sokağı vatandaşların kullanıma sundu.



Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yol iyileştirme düzenlemeleri kapsamında ilçenin farklı noktalarında parke döşeme çalışmalarına hız verdi. Yol iyileştirme çalışmalarının bir ayağı Ataevler Mahallesi Yağmur Sokak’ta parke döşeme şeklinde gerçekleşti. Belediye ekipleri Yağmur Sokak’taki 375 metre uzunluğundaki yola, 4 bin 500 metrekare parke ve 550 metre bordür döşeyerek sokağı vatandaşların kullanıma sundu.

 

EMEKEVLER’DE BİN TON ASFALT


Yol iyileştirme düzenlemeleri çerçevesinde Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri Emekevler Mahallesi asfalt serim çalışmalarını da hızla tamamladı. Ekipler, Bilge Caddesi üzerinde 500 metre uzunluğunda 10 metre genişliğindeki güzergâha bin ton asfalt sererek yolları günümüz koşullarına uygun hale getirdi.

 

KARATEPE’DE PARKE TADİLATI


Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı tamirat ekipleri de Karatepe Mahallesi’ndeki yolları şık ve güvenli hale getirmeye devam ediyor. Vatandaşların mağdur olmaması adına süratle gerçekleşen tamirat çalışmaları kapsamında ekipler Güzel Bahçe Sokak’ta bulunan 250 metre uzunluğundaki yola, bin 250 metrekare parke ve 500 metre bordür döşeyerek Güzel Bahçe’nin çehresini değiştirdi.

 

ACISU’DA YOLLAR İYİLEŞTİRİLDİ


Acısu Mahallesi’nde de bozulan yollara yama çalışması yapan ve yolları sürücülerin güvenli olarak kullanımına sunan Kartepe Belediyesi Fen İşleri ekipleri, hızlı ve pratik çözümler üretmeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki ekipler yaptıkları iş bölümü çerçevesinde mahalle statüsüne kavuşan köylerden ilçe merkezindeki yollara kadar her noktayı mercek altına almaya devam ediyor.




Manşet Kocaeli


Geri Dön