23 / 04 / 2024

İzmit'te park yolları yenileniyor!

İzmit'te park yolları yenileniyor!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentteki parkları yeniliyor. İlçe genelinde tüm park ve bahçelerde yürütülen çalışmalar kapsamında park yolları yenileniyor, çiçeklendirme, bitkilendirme çalışmaları yapılıyor.



İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentteki mevcut parkları yenileyip güzelleştirirken, şehir estetiği için mevsimlik çiçekler dikmeye devam ediyor. Parklarda bulunan kamelyalar, çocuk oyun alanları, koşu yollarıyla çim alanları da elden geçirmeye başlayan ekipler, eskiyen tabelaları da yeniliyor.

 


Müdürlük, park, bahçe ve yeşil alanlarda yürüttüğü bitkilendirme, peyzaj, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde tüm park ve bahçelerde yürütülen çalışmalar kapsamında park yolları yenileniyor,  çiçeklendirme, bitkilendirme çalışmaları yapılıyor ve çocuk parklarında bulanan oyun grupları ve diğer alanlarda yer alan spor aletlerinin bakım ve onarımları ekipler tarafından periyodik programlar dahilinde devam ediyor.

 

SABRİ YALIM PARKI YENİLENDİ


Geçtiğimiz hafta Belsa Plaza önündeki Sabri Yalım Parkı’nda üç ayrı bölgeye yerleştirilen çiçeklerden oluşan kalp figürleri İzmit Halkının büyük beğenisini kazandı. Biri çiftli, diğer ikisi ise tekli olan kalpler özellikle gençlerin selfie durağı haline geldi. 



Manşet Kocaeli 


Geri Dön