20 / 04 / 2024

Jaguar I-PACE 3 milyon TL oldu! 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Jaguar I-PACE 3 milyon TL oldu! 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Elektrikli bir model olarak geliştirilen Jaguar I-PACE`in fiyatı 3 milyon lirayı buldu! Hemen bakın! Peki, Jaguar I-Pace fiyatı ne kadar? İşte 7 Ocak 2023 fiyat listesi...



Dünyada Yılın Otomobili, Yılın Tasarımı ve Yılın En Çevreci Otomobili ödüllerinin sahibi; Jaguar I-Pace`e 2023'te flaş bir zam uygulandı. Son zamla beraber Jaguar I-PACE`in fiyatı 3 milyon lirayı buldu.

Tamamen elektrikli Jaguar I-PACE,  şık entegre teknolojiye sahip geniş bir iç mekan sunarak Jaguar'ın geleneksel spor otomobil ile lüks zarafet arasındaki dengesini yeniden tanımlıyor. Elektrikli bir model olarak geliştirilen Jaguar I-PACE, elektrikli otomobillerin geleneklerine meydan okuyor. Şu anda en popüler modellerden biri olarak kabul ediliyor. FIA Formula E Racing teknolojisi ve rafine İngiliz tasarımı, Jaguar'ın genlerinden doğan zarif, aerodinamik ve lüks bir model yaratmak için bir araya geliyor. 

El yapımı yüksek kaliteli iç detaylar kabine lüks katıyor. Zengin ve güçlü bir kaplama sizi çevrelerken, çift kontrast dikiş lüks ve incelik yaratır. Beyaz aydınlatma, geceleri zarif bilgileri vurgular. 

Jaguar I-Pace`e 157 bin lira zam! 21 Kasım 2022 fiyat listesi...

Sessiz bir motor çerçevesi ve rüzgar sesini azaltan keskin bir dış kısım ile dış dünya için son derece sessiz olan sessiz bir iç mekanın keyfini çıkarın. 
 
Jaguar I-PACE'in tamamen elektrikli mimarisi, Jaguar tasarım ekibinin lüks işçiliği, aracın geniş iç mekanı ve  depolama kapasitesinin bir birleşimidir. 

Konfor ve ergonomi, alan kadar önemlidir. Tamamen elektrikli Jaguar I-PACE, çeşitli araçlarda ve renk kombinasyonlarında spor veya performans koltuklarıyla  her iki kriteri de karşılıyor. 

Jaguar I-Pace`e 157 bin lira zam! 21 Kasım 2022 fiyat listesi...

Jaguar'ın muhteşem performansını ve sıfır emisyonunu huzur içinde yaşayın. Tamamen elektrikli Jaguar I-PACE, WLTP döngüsüne dayalı olarak 470 kilometrelik bir menzil sunar. Kilometre hesaplayıcımızla gerçek menzilinizi hesaplayarak elektrikli otomobilinizin menzilini nasıl en üst düzeye çıkarabileceğinizi öğrenin. 

 Arabanızı evde tamamen şarj etmenin en iyi yolu, gece boyunca fişe takılı bırakmaktır. Dinlenme sırasında Jaguar I-PACE yeniden şarj olur ve ertesi sabah için hazır olur. Gerekirse hızlı şarj, ev dışında da kullanılabilir. 
 
Tamamen elektrikli Jaguar I-PACE 90 kWh pil takımı, yüksek enerji yoğunluklu bir lityum iyon hücreden oluşur. Tasarımı ve modern termal yönetim sistemi, uzun hizmet ömrünü ve sürekli en yüksek performansı destekler. 

Jaguar I-Pace`e 157 bin lira zam! 21 Kasım 2022 fiyat listesi...

Sürücüsüne odaklanan Jaguar I-PACE, 696 Nm tork, elektrikli motor ve neredeyse mükemmel ağırlık dağılımıyla bir spor otomobilden beklenen çevikliği sunuyor. Pivi Pro1 bilgi-eğlence sistemimiz, akıllı telefonunuzla aynı  sezgisel kontrolleri ve bir bakışta tüm önemli haber/eğlence bilgilerini sunar. 

Optimum güvenlik için geliştirildi. Tamamen elektrikli Jaguar I-PACE, sizi ve yolcularınızı güvende tutmak için sürücü yardımı özellikleriyle donatılmıştır. İşte 7 Ocak 2023 Jaguar I-Pace fiyat listesi...


Geri Dön