25 / 04 / 2024

Jaguar I-Pace fiyatı ne kadar oldu? 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Jaguar I-Pace fiyatı ne kadar oldu? 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Jaguar I-Pace fiyatları resmen açıklandı. Peki, Jaguar I-Pace'in satış fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi...



Otomotiv devleri arasında yer alan Jaguar'dan son dakika haberi geldi. Jaguar I-Pace'in fiyatı belli oldu. 

Tamamen elektrikli Jaguar I-PACE, şık entegre teknolojiye sahip geniş bir iç mekan sunarak Jaguar'ın geleneksel spor otomobili ile lüks zarafeti arasındaki dengeyi yeniden tanımlıyor. Elektrikli bir otomobil olarak geliştirilen Jaguar I-PACE, elektrikli araçların geleneklerine meydan okuyor. Şu anda en popüler modellerden biri olarak kabul ediliyor. FIA Formula E Racing teknolojisi, Jaguar genlerine sahip şık, aerodinamik bir pelüş otomobil yaratmak için İngiliz tasarım gelişmişliğiyle buluşuyor.

El yapımı yüksek kaliteli iç detaylar kabine lüks katıyor. Zengin, güçlü bir kaplama sizi sararken, çift kontrast dikiş lüks ve incelik katar. Beyaz aydınlatma, geceleri zarif bilgileri vurgular.

Sessiz bir motor çerçevesi ve rüzgar sesini bastıran keskin bir dış kısım ile, dış dünyayı son derece sessiz yapan sessiz iç mekanın keyfini çıkarın.

Jaguar I-PACE'in tamamen elektrikli mimarisi, Jaguar Tasarım Ekibinin lüks işçiliği, geniş iç mekanı ve araç depolama kapasitesinin bir birleşimidir.

Konfor ve ergonomi, alan kadar önemlidir. Tamamen elektrikli Jaguar I-PACE, çeşitli araç ve renk kombinasyonlarında hem spor hem de performans koltukları kriterlerini karşılar.

Jaguar'ın üstün performansı ve sıfır emisyonu ile içiniz rahat olsun. Tamamen elektrikli Jaguar I-PACE, WLTP döngüsüne göre 470 kilometrelik bir menzil sunuyor. Kilometre hesaplayıcımızla gerçek menzilinizi hesaplayarak elektrikli aracınızın menzilini nasıl maksimize edeceğinizi öğrenin.

Arabanızı evde tamamen şarj etmenin en iyi yolu, gece boyunca fişe takılı bırakmaktır. Jaguar I-PACE huzur içinde şarj edilecek ve ertesi sabaha hazır olacak. Gerekirse hızlı şarj, ev dışında da kullanılabilir.

Tamamen elektrikli Jaguar I-PACE 90 kWh pil takımı, yüksek enerji yoğunluklu Lityum İyon hücrelerden oluşur. Tasarımı ve gelişmiş termal yönetim sistemi, uzun ömrü ve tutarlı en yüksek performansı destekler.

Jaguar I-PACE, sürücüye odaklanır ve 696 Nm torka, bir elektrik motoruna ve mükemmele yakın ağırlık dağılımına sahip bir spor otomobilden bekleyeceğiniz çevikliği sunar. Pivi Pro1 bilgi-eğlence sistemimiz akıllı telefonunuzla aynı sezgisel kontrolleri sunar ve size tüm önemli haber/eğlence bilgilerini bir bakışta verir.

Optimum güvenlik için geliştirildi. Tamamen elektrikli Jaguar I-PACE, sizi ve yolcularınızı korumak için Sürücü Yardımı özellikleriyle donatılmıştır. 

Peki, Jaguar I-Pace'in satış fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi...


Geri Dön