23 / 04 / 2024

Janset: Ferrarimi satıp Datça’ya yerleştim!

Janset: Ferrarimi satıp Datça’ya yerleştim!

“Ayrılsak da Beraberiz”, “Yarım Elma” gibi sit-com dizilerinden tanıdığımız Janset, İstanbul'u terk edip Datça'ya yerleştiğini söyledi. 



Okan Bayülgen’in “Televizyon Çocuğu”yla hayatımıza giren, “Ayrılsak da Beraberiz”, “Yarım Elma” gibi sit-com dizilerinde yükselen Janset, hakkında merak edilenleri yanıtladı. İşte Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'nun haberine... 

Uzun zaman oldu görüşmeyeli, neler yapıyorsun Janset?

- Datça’da yaşıyorum...

Sürekli mi, yoksa uzun yaz tatili mi?

- Hayır, hep oradayım. 2 senedir İstanbul’a hiç gelmedim. Şimdi iş için geldim. Sevdiğim iş olunca buraya geliyorum, sonra geri dönüyorum. İşimle evim arası 741 kilometre yani.

Neden kaçtın İstanbul’dan?

- Her şey çok hızlandı, herkes çok agresif oldu... Bu bütün dünyada böyle. Böyle bir yorulduk. En azından ben kendi adıma yoruldum. O yüzden de biraz elimi ayağımı İstanbul’dan çektim.

Kendini veteran mı görüyorsun artık...

- Bak ya nereden vuruyor! (Gülüyor) Tabii artık yaş aralığından dolayı veteran olduk. Veteran ne demek? Tecrübeli demek. Nasıl yaşadığın önemli, kaç yaşında olduğun değil Cengizcim. (Gülüyor)

Ferrarimi satıp Datça’ya yerleştim

Tarkan da mı Datça’da yaşıyor?

- Tarkan, İstanbul’da. Harun Tekin, Ozan Tügen ve Cihan Barış’la Babajim Stüdyoları’nı devraldılar. O, Datça’ya gidip geliyor.
 

Ünlü isimler nerede yaşıyor?


Geri Dön