28 / 03 / 2024

Jewels Hotels Resorts Collection Türkiye’ye artık çok daha yakın!

Jewels Hotels Resorts Collection Türkiye’ye artık çok daha yakın!

İtalyan Jewels Hotels & Resorts Collection, Leonardo Travel işbirliği ile İstanbul'da açtığı yeni ofisiyle Türk-İtalyan turizm piyasasında varlığını güçlendiriyor. Türkiye’den İtalya’ya artan turizmin olumlu bir göstergesi olarak kabul ediliyor...



İtalyan Jewels Hotels & Resorts Collection, Leonardo Travel işbirliği ile İstanbul'da açtığı yeni ofisiyle Türk-İtalyan turizm piyasasında varlığını güçlendiriyor. İtalyan’ın en seçkin 30 otelini bir araya getiren Jewels Hotels & Resorts Collection ve Leonardo Travel’ın attığı bu adım, son yıllarda Türkiye’den İtalya’ya artan turizmin olumlu bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Gerardo S. Forestiero, CEO, Jewels Collection Hotels & Resorts:

“İtalya’nın en büyüleyici otel ve tatil köylerine sahibiz. Amacımız, hızla büyüyen ve gelişen Türk pazarında, İtalya’nın en iyisi olduğuna inandığımız hizmetimizi sunarak müşteri portföyümüzü zenginleştirmek… Yeni ofisimizin açılışının ayrıca her iki ülke için yeni fırsatlar yaratmasını, faydalı ortaklıklar kurmamıza olanak tanımasını umuyoruz. Leonardo Travel ve Jewels Collection Hotels & Resorts ekibi olarak İstanbul ofisimizin açılışı ile beraber katıldığımız EMİTT 2014 turizm fuarında ulusal ve uluslararası tüm tur operatörleri ile birebir temas kurmayı, seyahatlerinden beklentileri yüksek bir müşteri kitlesi için neler sunduğumuzu anlatmayı hedefliyoruz.”

Elçin Yücel, CEO, Leonardo Travel:

“İtalya turizm pazarında, Türkiye’nin en seçkin seyahat acentalarının beklentileri oldukça yüksek olan özel bir müşteri kitlesine uzun yıllardır hizmet veriyoruz. Ağırlama ve etkinlik yönetimi yapıyoruz. Farklı olduğuna inandığımız bir bakış açımız var. Yaşattığımız seyahat deneyimine odaklanıyoruz ve her defasında, bir sanatçı gibi bu deneyimi her müşteri için yeniden tasarlıyoruz. Müşterimizi tanımayı, ihtiyaçlarını anlamayı ve beklentilerinin ötesine geçmeyi hedefliyoruz. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum. İtalya seyahatlerinde ısrarla “Leonardo”yu tercih eden, özellikle üst gelir gurubundan geniş bir müşteri portföyümüz var. Jewels Collection Hotels & Resorts Collection ile uzun bir süredir devam eden işbirliğimizi bir adım daha öteye götürüyor ve ayrıcalıklı bir seyahat deneyimi yaşamak isteyen bir müşteri kitlesine daha fazla seçenek sunmayı amaçlıyoruz”.

 

Jewels Hotels & Resorts Collection® eşsiz misafirperverliğiyle biliniyor

Her otel, bulunduğu bölgenin ihtişamlı bir mücevheri gibi, lokasyonu, kusursuz servisi ve yüksek standartları ile hep bir adım öne çıkıyor. Meşhur restoranları, şık dekore edilmiş odaları, en son teknoloji ekipmanlarla donatılmış konferans ve toplantı salonlarıyla eşsiz bir deneyim yaşatıyor. İster iş, ister alış-veriş; isterse sanat ya da doğayla buluşmak için olsun, Jewels Hotels & Resorts Collection® İtalya’nın en iyisini sunmak için Türk misafirlerini bekliyor.

 

Prens ve Prenseslerin tercihi: SANTAVENERE HOTEL

Napoli’nin güneyinde, Maratea sahilinde yer alan Santavenere, benzersiz deniz manzarası, bitki örtüsü ve tüm detaylarına kadar incelikle düşünülmüş dekorasyonuyla tanınıyor. Otelin ünlü konukları arasında Prens ve Prenses Alberto, Anita Ekberg, Paola Di Liegi, Peppino De Filippo, Giovanni Agnelli, Soraya ve ünlü aktör Ömer Şerif bulunuyor.

 

Hollywood yıldızlarının ve “Victoria’s Secret” Meleklerinin Como Gölü’deki tercihi CASTADIVA RESORT & SPA

Como Gölü’nün kıyısında, muhteşem bir botanik parkla çevrili Castapa Resort, İtalya’nın en iyi 10 oteli arasında sıralanıyor. Kısa zaman önce Victoria’s Secret modellerinden Jeisa Chiminazzo ve İngiliz iş adamı Olivier Ripley’in düğününe ev sahipliği yapan otel, aralarında Ana Beatriz Barros, Isabeli Fontana ve Alessandra Ambrosio gibi pek çok top modeli ağırladı.  Castapa Resort’un diğer ünlü konukları arasında Stevie Wonder, Robert De Niro, Robert Zemeckis, Gerard Depardieu ve Ian Somerhalder da bulunuyor.

 

Ünlü politikacıların tercihi VILLA CRESPI

Orta Gölü’nün kıyısında, Piedmont’un merkezindeki eşsiz konumu ve mimarisiyle öne çıkan Villa Crespi, iki Michelin yıldızına sahip restoranı ile özellikle ünlü siyasetçilerin uğrak yerlerinden… Restoranın dünyaca ünlü şefi Antonino Cannavacciuolo, İngiltere’de “Ramsay's Kitchen Nightmares” adıyla yayınlanan televizyon programının İtalya versiyonunun da ev sahibi... Elite Traveler dergisinin “gurme mutfakların geleceğini temsil eden şefler” listesinde olan Şef Cannavacciuolo’nun yemeklerinin müdavimleri arasında Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin de bulunduğu pek çok politikacı var.

 

Michelangelo’nun Toskana’daki 600 yıllık eşsiz eseri artık bir otel: VILLA MANGIACANE

Meşhur Machiavelli Ailesi için Michelangelo tarafından 1400’lerde yapılan tarihi yapı, çevresindeki üzüm bağlarıyla unutulmaz bir İtalya deneyimi yaşamak için eşsiz bir fırsat sunuyor. Floransa’nın sadece 12 kilometre güneyinde, yüzyıllardır devam eden şarapçılık geleneğiyle bilinen Chianti Classico bölgesinde yer alan otel, her biri özel olarak dekore edilmiş odaları, salon ve koridorları, geniş avluları ve manzarasıyla konuklarını Rönesans döneminin ihtişamıyla buluşturuyor.

 

Dünyanın en iyi termal oteli ve SPA’sı: TERME DI SATURNIA SPA & GOLF RESORT

CNN, Conde Nast travellers ve CLASS İtalya tarafından defalarca dünyanın en iyi termal oteli ve SPA’sı seçilen Terme Di Saturnia, Madanno’nın güzellik gurusu olarak ün yapan Michelle Peck’in de ilk tercihi… Aralarında Giulia Sergas’ın da bulunduğu dünyaca ünlü golfçülerin sıkça tercih ettiği Terme Di Saturnia, Toscana bölgesinin en lezzetli şarapları, peynirleri, zeytinyağları ve ekmekleriyle meşhur…

 


Geri Dön