27 / 04 / 2024

Jolly Tur en beğenilen turizm şirketleri arasında!

 Jolly Tur en beğenilen turizm şirketleri arasında!

Jolly Tur,CapitalDergisi’nin 13 yıldır düzenlediği “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında turizm sektörünün en beğenilen şirketleri arasında yer aldı



Capital dergisinin GFK Türkiye ile yürüttüğü araştırmaya Türkiye’nin 1.555üst düzeyyöneticisi katıldı. En Beğenilenler Ligi belirlenirken güvenilir şirket olma, finansal sağlamlık, hizmet ve ürün kalitesi, bilgi ve teknoloji yatırımları, uluslararası pazarlara entegrasyon, pazarlama, iletişim ve satış stratejileri gibi toplamda 16 kriter çerçevesinde değerlendirme yapıldı.25 yılı aşan tecrübesi ile sunduğu kaliteli hizmeti, satış öncesi ve sonrasında uyguladığı müşteri memnuniyeti yönetimi ile sektörün öncü kuruluşlarından olan Jolly Turturizm sektörünün en beğenilen şirketleri arasında yerini aldı.


Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan konuyla ilgili değerlendirmesinde; Türkiye’nin en beğenilen şirketleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. 25. Yılımızı kutladığımız ve % 100 müşteri memnuniyetiyle yola devam ettiğimiz bu süreçte Capital dergisinin yayımladığı araştırmanın sonucu bizim için büyük bir onur kaynağı. Bundan sonra da ekip ruhuyla,yine müşteri memnuniyetine odaklanarak ve markamiza yakışır çalışmalar yaparak nice başarılara imza atacağız’’ dedi. 

 



Geri Dön