25 / 04 / 2024

Joyart Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Joyart Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semiha Didem Sevinç tarafından kuruldu.



Joyart Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semiha Didem Sevinç tarafından kuruldu.

Joyart Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 
1-) İNŞAAT TAAHHÜT İŞLERİ a) Yurt içi ve yurt dışında fabrika, konut, otel, okul, hastane, liman, sanayi tesisi, kamu tesisi, kamu binaları, iş merkezi vb. tüm yapıların inşaat dekorasyon hizmetlerini müteahhitlik nam ve sıfatıyla yapmak, resmi ve özel kuruluşların ihale ve taahhütlerine iştirak ederek; çelik, beton, kargir, ahşap, prefabrik her türlü inşaat, dekorasyon, restorasyon, mimarlık, ve tasarım işlerini yapmak ve taahhüt etmek. b) Resmi ve özel inşaat ve inşaat taahhüt işleri yanında özel mahiyette her türlü konut ve işyeri inşaatlarının iç ve dış mekânlarının dekorasyon işlerini (madeni, ahşap möble vb.) yapmak, projelendirmek, taahhütlerde bulunmak. c) Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar için tadilat, onarım, yenileme, dekorasyon, ısı yalıtımı ve izolasyonu işlerini yapmak, plan, proje, etüd ve fizibilite çalışmaları yapmak ve danışmanlık vermek, inşaat taahhüt ve dekorasyon işlerinde kullanılacak ahşap, metal vb. malzemeleri ile her türlü inşaat ve yapı malzemelerinin alım, satım, ihracat ve ithalatını yapmak, d) Şirket konusu içindeki inşaat dekorasyon ve restorasyon hizmetlerini kendi ekipleri ile yapabileceği gibi bunların bir kısmını yada tamamen taşeronlara ihale sureti ile yaptırabilir, bu işlerin yapılması için yurt içinde ve yurt dışında ortaklıklar kurabilir, şubeler açabilir. 2-) MOBİLYA TASARIM DEKORASYON İŞLERİ a) Her türlü ahşap ve metal mobilya tasarımı, üretimi, ithalatı, ihracatını yapmak, alım ve satımını yapmak, şubeler açmak, bayilikler vermek. b) Yurt içi ve yurt dışında resmi ve özel inşaat taahhüt işleri ve bu işlere ait her türlü ahşap ve metal mobilyaların tasarımı, imalatı, dekorasyonu ve projelendirmesini yapmak, taahhütlerde bulunmak, alanı ile ilgili her türlü resmi ve kamu ihalelerine katılmak, konusu ile ilgili işleri anahtar teslimi taahhüt etmek. c) Yurt içinde ve yurt dışında fuar, sergi, gösteri ve benzeri tanıtım stantlarını yapmak, tadilat ve dekorasyon işlerini yapmak, konusu ile ilgili alanlarda danışmanlık yapmak. d) Şirket amacını gerçekleştirmek için konusunun dışındaki her türlü yenilikçi ürün, malzemenin ithalatını, pazarlanmasını,alımını ve satımını yapabilir. e) Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirketin amacı ile ilgili olarak marka ihtira beratı, ustalık (know-how) ve diğer sınai mülkiyet hakları iktisap etmek devir ve ferağ etmek bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapabilir.


Geri Dön