20 / 04 / 2024

Kaçış yok! Takipteyiz

Kaçış yok! Takipteyiz

Akademisyenler E-ticaret sitelerinin sağladığı avantajları ve dezavantajlarını masaya yatırdı. İnternet sitelerinden alışverişin avantajları pandemi süreci ile birlikte kendini gösterdi. Dijital reklamlara ne kadar kızsak da artık hayatımızın bir parçası haline geldiler ve takipteyiz...



İnternet üzerinden satın alımlarının en büyük avantajı pandemi ile birlikte hepimizde başlayan korunma içgüdüsü ile iyice gelişti ve daha az elin deydiği ürünleri e-ticaret yolu ile almaya başladık.
Özellikle büyük kentlerde yaşayanlar ve zamanın önemli kısmı trafikte geçenler için e-ticaret siteleri kurtarıcı haline geldi. Kentleşme internet alışverişlerini iyice körükledi. 

Ayrılmaz parçamız alışveriş siteleri

Ve artık internet üzerinden alışveriş yapılan elektronik ticaret siteleri en yakın akradaşımız oldu bile...

 Kaçış yok! Takipteyiz

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özgül Dağlı E-ticaretin ajantajlarını ve dezavantajlarını sıraladı.  İnternet reklamlarının ticarette ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu anlattı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön