26 / 04 / 2024

Kadıköy Businist Ofis projesi!

Kadıköy Businist Ofis projesi!

Firma: SVR Gayrimenkul Yatırım

Proje: Businist Office

Boğaz Köprüsü'ne, Bağdat Caddesi'ne, Fenerbahçe Marina'ya, metroya, E-5'e ve Marmaray'a yakın mesafede hayata geçirilen Kadıköy Businist Ofis projesi, İstanbul Anadolu yakası Kadıköy Fikirtepe'de yükseliyor...



3 bloktan meydana gelen Kadıköy Businist Ofis projesi, Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığında kurulan SVR Grup tarafından inşa ediliyor. Projede, kat bazında 1.250 metrekarelik ofis alanları bulunuyor. 


Satış sürecine devam edilen Businist Office lokasyon olarak; Boğaz Köprüsü'ne, Bağdat Caddesi'ne, Fenerbahçe Marina'ya, metroya, E-5'e ve Marmaray'a yakın mesafede konumlanıyor.


2 etaptan oluşan Kadıköy Businist Ofis projesi, 500 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. İnşaat alanı 116 bin metrekare olarak belirlenen Projede yer alan ofisler 45 metrekare ile 320 metrekare arasında alanlara sahip.


Kadıköy Businist Ofis projesi!


Dükkan alanlarının 60 metrekare ile 380 metrekare arasında değiştiği Fikirtepe Businist Ofis'te teslimleri 2016 yılının ilk çeyreği içerisinde yapılacak. 


Kadıköy Fikirtepe Businist Office projesinde; toplantı ve eğitim odaları, IT destek hizmetleri, cafe, Restaurantlar, arşivleme için depolar, kuru temizleme, terzi, lostra, kuaför, kırtasiye, copy center, eczane, vale, fitness club, eğlence merkezi, kreş, sağlık merkezi yer alıyor. 


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Kadıköy Businist Ofis projesi toplamda 393 adet ofis ve 22 adet dükkandan meydana geliyor. Ofislerin 3,8 metre kat yüksekliğine sahip olduğu projede, ofis ve dükkanlar bulunuyor. 


Businist Ofis Fikirtepe iletişim:

Telefon: 0 216 407 24 00- 444 60 13

Web: www.businist.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön