23 / 04 / 2024

Kadıköy Gazhane Binaları'nın restorasyon süreci uzadı!

Kadıköy Gazhane Binaları'nın restorasyon süreci uzadı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hasanpaşa Kapalı Pazar Alanı, restorasyonu devam eden Kadıköy Gazhane Binaları ve Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmalarını denetledi.



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hasanpaşa Kapalı Pazar Alanı, restorasyonu devam eden Kadıköy Gazhane Binaları ve Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmalarını yerinde inceledi. Gezdiği alanlarda yetkililerden bilgi alan Ekrem İmamoğlu, vatandaşlarla fotoğraf çektirirken, sorunlarını dinledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Gazhane Binaları Restorasyon alanında bir vatandaş İmamoğlu'na, bölgedeki kentsel dönüşümden dolayı yaşadığı mağduriyeti ve duyduğu rahatsızlığı anlattı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, incelemelerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, restorasyon sürelerinin uzadığı ve bitişlerinde belirsizlik olan alanları özellikle ziyaret ettiklerini belirtti.

İmamoğlu, Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmalarının tamamlanmasıyla bölgenin rahatlayacağını, Gazhane'nin de faaliyete geçmesiyle ciddi bir kültürel adımı sonlandırmış olacaklarını söyledi.

 


Geri Dön