20 / 04 / 2024

Kadıköy'de satılık daire 3,9 milyon TL'ye!

 Kadıköy'de satılık daire 3,9 milyon TL'ye!

İstanbul Kadıköy Göztepe Mahallesi'nde yer alan 4+1 şeklindeki daire satılıyor. Dairenin muhammen satış bedeli 3 milyon 950 bin TL olarak belirtiliyor.



İstanbul Kadıköy Göztepe Mahallesi'nde T.C. İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından satışa çıkan 4+1 nitelikli daire 3 milyon 950 bin TL bedelle satılıyor.






2016/814 TLMT.


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NOLU TAŞINMAZIN

Özellikleri : İstanbul İl, Kadıköy İlçe, Göztepe Mahalle/Mevkii, 400 Ada No, 19 Parsel No, 2. Kat, 85/1000 arsa paylı, 6 nolu daire nitelikli Bağımsız Bölümün tamamı. Yaklaşık net 180 m2 yüz ölçümlü daireye cümle açık renkli çelik kapıdan içeriye girilmekle, daire onaylı proje dışına çıkarılarak dairenin iç kısmı değişikliğe uğramış ve halehazır durumda sırası ile antre+uzun koridor, salon, bölmeler halinde 4 oda, banyo, mutfak tertibinden oluşmakta, proje kapsamında ise, antre+uzun koridor,salon,muftak,banyo küçük wc, 2 balkon tertipli olup proje kıpsamında daireye girişten itibaren, antre, sağ tarafta salon, koridor, koridorun devamında solda küçük wc, küçük wc karşısında mutfak, sırası ile banyo, 4 oda,2 balkon tertiplidir. Daire içinde odaların, küçük wc, mutfak, odaların yerleri değiştirilmiştir. Antre+koridor,odaların bölmelerin zemini epoksi ile kaplanmış, salon zemini ithal parke ile kaplı, ıslak hacimler renkli seramik ile kaplanmış, duvarların bir bölümü taş tuğla ile kaplı bir bölümü ise satın boyalı, daire içi pencereler alüminyum doğrama şeklinde, tavanlar asma tavan yapılmış, iç kapıların bazıların ahşap kapı şeklinde, bazıları ise ferforje camekan ile kaplanımş, balkonlar daire içi kullanımına dahil edilmiş, banyoda, klozet, seramik üzerine duş bölümü+kabin, alt dolaplı lavabo, banyo duvarları renkli fayans kaplanmış, küçük wc ise depo kullanımlı olup, mutfakta, akrilik mutfak tezgahı, lame kaplamalı mutfak dolapları mevcut, mutfakta ve dairenin duvarlarında dekoratif sıvalı, Daire temiz kullanışlı, bakımlı bir halde olup, ticari amaçla kullanılmaktadır. Binanın inşasında standart olduğu kabul edilen malzemeler kullanılmıştır. Belediye alt yapı hizmetlerinden yararlanmakta, taşınmaz İstanbulun çok önemli ve değerli bir bölgesinde olup, ulaşım imkanı ise kolay olan bir bölgededir.


Adresi : İstanbul İl, Kadıköy İlçe, Göztepe Mahalle, mahallen Caddebostan Mah., Bağdat Cad., No:251,D:6

Yüzölçümü : 180 m2

Arsa Payı : 85/1000

İmar Durumu : 19 parsel sayılı yer, 11/05/2006 t.t.li 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ve plan notu tadilatlarına göre H:18,00 (5 katlı), maxTAKS:0,25, ayrık nizam yapılanma koşullarında ticaret+konut alanında, kısmende yolda kalmaktadır.

Kıymeti : 3.950.000,00 TL

KDV Oranı : %18

Kaydındaki Şerhler : Tapu kaydındaki gibidir.


1. Satış Günü : 13/09/2017 günü 10:00 - 10:10 arası

2. Satış Günü : 09/10/2017 günü 10:00 - 10:10 arası

Satış Yeri : ANADOLU ADALET SARAYI MEZAT SALONU


Satış şartları :

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşincigünden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir.Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini,rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamınıve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.


2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV,1/2 tapu harcı ileteslim masraflarıalıcıya aittir. Tellâliye resmi, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir.


3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.


4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.


5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.


6-İİK 127 Md. GÖRE SATIŞ İLANI TEBLİĞİ:Adresleri tapuda kayıtlı olmayan (mübrez tapu kaydında belirtilen) alakadarlara gönderilen tebligatların tebliğ imkansızlığı halinde iş bu satış ilanı tebliğ yerine kaim olmak üzere ilanen tebliğ olunur.


7- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2016/814 Tlmt. sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.09/05/2017


Geri Dön