26 / 04 / 2024

Kadınlar Günü'ne özel konut kampanyaları!

Kadınlar Günü'ne özel konut kampanyaları!

8 Mart 'ta kutlanan Dünya Kadınlar Günü kapsamında birçok firma kadınlara özel kampanyalar düzenliyor. İşte konut sektörünün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel hazırladığı kampanyalar...




1-) Kişiye özel ödeme planı!

Spradon Vadi / Kuzu Grup


Spradon Vadi projesi kapsamında Kadınlar Günü'ne özel bir kampanya başlatıldı. Buna göre konut alıcılarının imkanlarına göre ödeme planı düzenleniyor. Toplam 1.037 konuttan meydana gelen Spradon Vadi projesi kapsamında 1 ticari ünite bulunuyor. 


42 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Spradon Vadi projesi, Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Projede 2 kule ve 5 blok bulunuyor. Projede fiyatları 194 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Spradon Vadi Evleri'nde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. Proje; Kuzu Grup tarafından yükseliyor. 


Kadınlar Günü ne özel konut kampanyaları!


Spradon Vadi Evleri iletişim

Telefon: 444 58 98

Web adresi: www.spradonvadi.com



2-) Giyim, kozmetik ve konaklama fırsatları!

Pega Kartal / EgeYapı Group


EgeYapı Group'un hayata geçirdiği Pega Kartal'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel birçok seçenek bulunuyor. Pega Kartal'da konut alanlar için 5 bin TL'lik giyim ve kozmetik çeki hediye ediliyor. 


Ayrıca 5 yıldızlık otelde çift kişi konaklama, spa keyfi ve 1 yıllık sağlık-diyetisyen paketi de sunuluyor. 


Toplam 40 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Pega Kartal projesi kapsamında 200 konut, 28 ofis ile 11 ticari birim yer alıyor. 


Pega Kartal projesi kapsamında dairelerin alanları 68 metrekareden başlıyor ve 204 metrekareye kadar yükseliyor. 


Pega Kartal satılık daireleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede teslimler 2015 senesinde yapılacak.


Kadınlar Günü ne özel konut kampanyaları!


Pega Kartal Evleri iletişim

Telefon: 0216 478 48 18

Web Adresi: www.kartalpega.com


3-) Kara kalem portresi hediye!

Viaport Venezia / Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı


Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından yükselen Viaport Venezia, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel satış ofisine giden kadınlara kara kalem portresi hediye ediyor. Kara kalem portresi daire alan, almayan satış ofisine uğrayan tüm kadınlara hediye edilecek. 


Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Viaport Venezia projesi kapsamında 5 kule ve 2 bin daire yer alıyor. 


Viaport Venezia satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje kapsamında banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. 


Kadınlar Günü ne özel konut kampanyaları!


Viaport Venezia Evleri iletişim

Telefon: 444 8 842   

Web adresi: www.viaportvenezia.com



4-) Gül Yapı'dan 2 projeye özel kampanya!

Gül Park Yaşam-Kavaklı Konakları / Gül Yapı


Gül Yapı, Gül Park Yaşam ve Kavaklı Konakları projelerinde Sevgililer Günü kampanyasını Dünya Kadınlar Günü ile birleştiriyor. Kampanya ile konut sahibi olmak isteyen kadınlara özel ekstra yüzde 3 indirim ve 36 faizsiz vade imkanı sunuluyor. 


Toplam 35 bin metrekarelik arsa alanından meydana gelen Gül Park Yaşam Evleri'nde 6 blok, 564 konut ile 65 mağaza yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 34 metrekareden başlıyor ve 174 metrekareye kadar çıkıyor. 


Gül Park Yaşam Evleri'nde teslimler 2015 Aralık'ta yapılacak. Projedeki daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. 


Kadınlar Günü ne özel konut kampanyaları!


Kavaklı Konakları projesi ise 20 bin 500 metrekarelik alanda 19 blok ve 286 daireden meydana geliyor. Projede konutların teslimleri 2014 senesinin Haziran ayında yapılacak. 


Kavaklı Konakları kapsamında dairelerin alanları 105 metrekareden başlıyor ve 223 metrekareye kadar yükseliyor. Projede daireler 2+1'lerden 4+1'lere kadar değişiklik gösteriyor. 


Kadınlar Günü ne özel konut kampanyaları!


Gül Park Yaşam-Kavaklı Konakları iletişim

Telefon: 444 5 485

http://gul-yapi.com.tr/


5-) 3 projede yüzde 10 indirim!

N5 Suites-NCity Esenyurt-NCadde / Özyurtlar İnşaat


Özyurtlar İnşaat da Kadınlar Günü'nde kampanya düzenleyen firmalardan. Özyurtlar İnşaat'ın Kadınlar Günü kampanyası N5 Suites, NCity Esenyurt ve NCadde projelerinde geçerli sayılıyor. 


Özyurtlar İnşaat'ın Kadınlar Günü'ne özel kampanyasında yüzde 10 oranında indirim yapılıyor. Kampanya 9 Mart akşamına kadar devam edecek. 


Kadınlar Günü ne özel konut kampanyaları!


Kadınlar Günü ne özel konut kampanyaları!


444 40 27

http://www.ozyurtlar.com/


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön