24 / 04 / 2024

Kağıthane konut projeleri 2013!

Kağıthane konut projeleri 2013!

İstanbul’un emlak değeri en hızlı yükselen lokasyonlarından Kağıthane’deki yatırım fırsatlarını araştırdık. Hangi projede fiyatlar ne kadar, ödeme seçenekleri neler hepsi ve daha fazlasının cevabı haberimizde. İşte Kağıthane konut projeleri 2013…



İstanbul’un en önemli ve yoğun iş merkezlerinden Levent-Maslak hattına birkaç kilometre mesafede yer alan Kağıthane, lokasyonunun avantajını da kullanarak yükselişini sürdürüyor. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm alanı seçilmesinin ardından hızla kabuk değiştirmeye başlayan  Kağıthane’de bugün mevcut sanayi alanları yerini lüks rezidans, ofis ve AVM’lere bırakıyor. 

Nüfus yoğunluğu bakımında İstanbul ilçeleri arasında 6.sırada yer alan bölge, ticaretin kalbi olarak lanse edilen Maslak’a alternatif olarak gösteriliyor. 


İstanbul’un gelişen ve yükselen semtleri arasında başı çeken Kağıthane son yıllarda yapılan ulaşım ve alt yapı çalışmaları ile çekim merkezi haline geldi. 


Tünel ve metro bağlantıları ile yatırımcıların ilgisini çekmeyi başaran bölgenin yükselişini tetikleyen bir diğer önemli yatırım ise Cendere projesi. 350 hektar alanı kapsayan proje ile Cendere Vadisi’ndeki fabrikaların kaldırılarak yerine bilişim, eğitim, Ar-Ge ve ticari tesisler ile 70 bin kişinin yaşayacağı konut alanlarının inşa edilmesi planlanıyor.  

Şimdi gelin İstanbul’un yükselen yıldızı Kağıthane’de hayata geçirilen konut projelerini daha yakından inceleyelim. Hangi projede fiyatlar ne kadar, ne tür ödeme kolaylığı sunuluyor, sosyal imkanlar neler hepsi ve daha fazlasının cevabı haberimizde. İşte tüm detayları ile Kağıthane konut projeleri 2013…


Kağıthane konut projeleri 2013!


Trea Residence’ta metrekaresi 7 bin 500 TL’den başlıyor

Trea Residence, Özbaş Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 15 katlı tek bloktan oluşan Kağıthane Trea Residence projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Metrekare birim fiyatının 7 bin 500 TL’den başlangıç gösterdiği Trea Residence Kağıthane projesinde 1+1 daireler 428 bin 400 TL’den, 2+1 daireler 558 bin TL’den, 3+1 daireler ise 1 milyon 380 bin 600 TL’den satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Özbaş Yapı Trea Residence projesinde kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor. 2014 yılının sonlarına doğru konut teslimlerinin yapılması planlanan projede concierge hizmetleri, sekretarya hizmetleri, housekeeping ve vale parking, oda servisi gibi tüm rezidans hizmetleri eksiksiz olarak sunuluyor. Akıllı bina teknolojisi ile donatılan Trea Residence’ın sosyal olanakları arasında ise spor salonu, SPA, Türk hamamı, Fin hamamı, havuz, çocuk oyun parkı, güvenlik ve otopark bulunuyor. 


Trea Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Kağıthane konut projeleri 2013!


Nef Kağıthane 03’te ayda 1200 TL taksitle 254 bin TL

Nef Kağıthane 03 projesi, Timur Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçiriliyor. Toplam 335 konuttan oluşan Nef Kağıthane 03 projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Projede konutlar 254 bin TL ile 867 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Şubat 2016’da konut teslimlerinin yapılması planlanan Nef Kağıthane  projesinde 9 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede banka taksitleri ise bin 200 TL’den başlangıç gösteriyor. 2 bloktan oluşan Timur Gayrimenkul Nef Kağıthane 03 projesinin sosyal olanakları arasında ise kişisel gelişim stüdyosu, oyun alanları, fitness merkezi, alışveriş alanları, spor alanları, sauna, buhar odası, cep sineması, cafe, kişisel gelişim stüdyosu, havuz, güvenlik ve kapalı otopark bulunuyor.

 

Nef Kağıthane 03 hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Kağıthane konut projeleri 2013!


103 Hane’de 265 bin TL

103 Hane projesi, Mega İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. 6 bin metrekare alan üzerinde yükselen Kağıthane 103 Hane Konutları’nda toplam 103 daire yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Mega İnşaat 103 Hane’de konutlar 265 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 103 Hane Kağıthane projesinin sosyal olanakları arasında ise tenis kortu, kafeterya, market alanı, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, futbol sahası, mini basket ve futbol sahası, güvenlik ve otopark bulunuyor. 4 bin metrekarenin yeşil alana ayrıldığı projede konut teslimlerinin 2014 yılında yapılması planlanıyor.


103 Hane hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Kağıthane konut projeleri 2013!


Mari Rezidans’ta fiyatlar 290 bin TL’den başlıyor

Yeşildağ İnşaat ve Göncü ortaklığında inşa edilen Mari Rezidans projesi, toplam 137 konuttan meydana geliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Kağıthane Mari Rezidans projesinde 1+1 daireler 290 bin TL’den, 2+1 daireler 390 bin TL’den, 3+1 daireler 490 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 2014 yılının sonlarına doğru konut teslimlerinin yapılması planlanan Mari Rezidans Kağıthane projesinde banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. 14 katlı 2 bloktan oluşan Mari Rezidans’ın ortak sosyal alanları arasında ise fitness center, sinema salonu, çok amaçlı toplantı odası, hobi odası, çocuk parkı, sauna, çocuk oyun odası, hamam, güvenlik ve otopark bulunuyor. 


Mari Rezidans hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Kağıthane konut projeleri 2013!


Life Vera Residence’ta 351 bin TL

Vera Group ve Di Yapı ortaklığında hayata geçirilen Life Vera Residence, toplam 220 konuttan oluşuyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 dubleks konut seçeneklerinden oluşan Kağıthane Life Vera Residence projesinde 1+1 daireler 351 bin TL’den, 2+1 daireler 514 bin TL’den, 2+1 dubleks daireler 769 bin TL’den, 3+1 dubleks daireler ise 1 milyon 5 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Temmuz 2014’te konut teslimlerinin yapılması planlanan Life Vera Residence’ta banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. 6 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen projenin sosyal olanakları arasında ise Türk hamamı, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları, güvenlik ve otopark bulunuyor. 


Life Vera Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Vera Residence projesinin havadan videosu için tıklayınız


Kağıthane konut projeleri 2013!


Masloft Kağıthane’de hemen teslim 270 bin TL

Mas Yapı tarafından inşa edilen Masloft Kağıthane projesi, 9 bin 500 metrekare alan üzerinde 3 bloktan oluşuyor. Toplam 43 konuttan meydana gelen Kağıthane Masloft projesinde 1+1, 2+1, 3+1 dubleks ve 4+1 tripleks daire seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 270 bin TL’den başlangıç gösterdiği Mas Yapı Masloft Kağıthane projesinde yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Kalan konut bedeli ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı projede 


Masloft Kağıthane hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Kağıthane konut projeleri 2013!


Yuva Kağıthane’de 423 bin TL’den başlıyor. Aralık 2013’te teslim

Yılmaz Ulusoy Holding tarafından hayata geçirilen Yuva Kağıthane projesi, 3 bin 500 metrekare alan üzerinde toplam 80 adet konuttan oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Yılmaz Ulusoy Holding Yuva Kağıthane projesinde konutlar 423 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabilen Yuva Kağıthane’de kalan konut bedeli ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Aralık 2013’te daire teslimlerinin yapılması planlanan Yuva Kağıthane’de güneşlenme terasları, havuz, sauna, spor salonu, tenis, bilardo, langırt, masa tenisi, dart, etüd odası, video oyunları, özel güvenlik, güvenlik kameraları ve 96 araçlık otopark bulunuyor. 


Yuva Kağıthane hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Yuva Kağıthane projesinin havadan görüntüsü için tıklayınız


Kağıthane konut projelerinin havadan videosu için tıklayınız




Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön