25 / 04 / 2024

Üniversitelere yakın konut projeleri 2013!

Üniversitelere yakın konut projeleri 2013!

İstanbul'un seçkin özel ve devlet üniversitelerine komşu yükselen konut projelerini mercek altına aldık. İşte kazançlı bir yatırıma göz kırpan üniversitelere yakın konut projeleri 2013...



Bir evin değerini belirleyen en önemlu unsur kuşkusuz lokasyon. Yani satın almayı düşündüğünüz evin üniversitelere, hastanelere, alışveriş merkezlerine ve toplu taşıma araçlarına yakınlığı son derece önemli. Çünkü böyle bir lokasyonda yer alan ev her zaman prim yapar. Biz de bu haberimizde üniversitelere yakın konumda yükselen uygun fiyatlı konut projelerini araştırdık. Beykent, Fatih Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Kemerburgaz Üniversitesi, Sabancı ve Koç Üniversitesi gibi Türkiye'nin seçkin eğitim birimlerinin yanı başında yükselen bu konut projeri sizlere kazançlı bir yatırımın anahtarını uzatıyor. İşte üniversitelere  yakın konut projeleri....


Üniversitelere yakın konut projeleri 2013!


İnnovia 4'te 100 ay vade farksız taksitle 99 bin TL

Beykent Üniversitesi, Fatih Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi gibi eğitim kurumlarına yakın mesafede konumlanan İnnovia 4 projesi Beylikdüzü'nde Yeşil GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor. 200 bin metrekare alan üzerinde yükselen İnnovia 4 projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede 1+1 daireler 99 bin TL'den, 2+1 daireler 139 bin TL'den, 3+1 daireler ise 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 100 ay vade farksız taksitle konut sahibi olma fırsatınını sunulduğu İnnovia 4 Beylikdüzü projesinde konut teslimlerinin Ekim 2015'te yapılması planlanıyor. 


İnnovia projesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Üniversitelere yakın konut projeleri 2013!


Güneşli Express'te yüzde 1 peşinatla 109 bin TL

Kemerburgaz Üniversitesi Mevkii'nde yer alan Güneşli Express projesinde fiyatlar 109 bin TL'den başlıyor. Babacan Yapı tarafından hayata geçirilen Güneşli Express projesinde stüdyodan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Aralık 2014'te teslim edilmesi planlanan Güneşli Express projesinde yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 19 katlı tek bloktan oluşan projede toplam 158 daire yer alıyor. Güneşli Express Residence, Mahmutbey gişelerine 4 dakika, Basın Ekspres Yolu'na 2 dakika, TEM Otoyolu’na 2 dakika, E-5 Otoyolu'na 6 dakika ve Atatürk Havalimanı'na 10 dakika mesafede yer alıyor. 


Güneşli Express hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Üniversitelere yakın konut projeleri 2013!


Double Park'ta 128 bin TL. Peşinde yüzde 5 indirim

Keleşoğlu İnşaat ve Nanda Yapı ortaklığında Bağcılar'da hayata geçirilen Double Park Residence projesi, Kemerburgaz Üniversitesi'nin hemen karşısında konumlanıyor. 2 blokta toplam 184 daireden oluşan Double Park projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Bağcılar Double Park Residence projesinde stüdyo daireler, 128 bin TL'den, 1+1 daireler 198 bin TL'den, 2+1 daireler 338 bin TL'den, 3+1 daireler ise 519 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatının sunulduğu Double Park Bağcılar projesinde yüzde 25 ya da 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Kasım 2014'te teslim edilmesi planlanan projede yüzme havuzu, çocuk kulübü, oyun odası, fitness merkezi, sauna, kafeteryalar, 196 araç kapasiteli otopark, masaj odası ve rekreasyon alanı bulunuyor. 


Double Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Üniversitelere yakın konut projeleri 2013!


Pendik Royal'de 36 ay vade farksız taksitle 135 bin TL

Özka Ortaklar güvencesiyle Pendik'te hayata geçirilen Pendik Royal projesi Maltepe Üniversitesi ve Sabancı Üniversitesi gibi eğitim kurumlarına yakın konumuyla dikkat çekiyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinden oluşan Pendik Royal projesinde fiyatlar 135 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim fırsatının sunulduğu Pendik Royal projesinde yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutari se 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 22 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen Pendik Royal projesinde 13 katlı 2 blokta toplam 100 daire yer alıyor. Konut teslimlerinin Temmuz 2014'te yapılması planlanan Özka Pendik Royal projesinde sauna, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, hamam, kapalı otopark ve açık-kapalı yüzme havuzu bulunuyor. 

Pendik Royal hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Üniversitelere yakın konut projeleri 2013!


Hobi Life'ta 24 ay vade farksız taksitle 149 bin TL

Sabancı Üniversitesi ve  Okan Üniversitesi gibi birçok eğitim kurumuna yakın mesafede konumlanan Hobi Life projesi Pendik Kurtköy'de Grup Atlentis  tarafından hayata geçiriliyor. Konut fiyatlarının 149 bin TL'den başlangıç gösterdiği Hobi Life Konutları Kurtköy projesinde 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Yüzde 40 peşinatla konut sahibi olunabilen Hobil Life Kurtköy'de kalan tutar vade farksız 24 ay taksitlendiriliyor. Banka kredisi ile de konut sahibi olunabilen Kurtköy Hobi Life projesinde konut teslimlerinin 2014 yaz sonunda yapılması planlanıyor. 


Hobi Life hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Üniversitelere yakın konut projeleri 2013!


Narlife'ta 194 bin TL

Maltepe ve Yeditepe Üniversitesine yakın bir konumda inşa edilen Narlife projesinde konutlar 194 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Tepe İnşaat tarafından Maltepe'de hayata geçirilen Narlife projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. 29 bin 500 metrekare alan üzerinde toplam 609 daireden oluşan Maltepe Narlife projesinde  yaklaşık 2 bin metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal tesis alanı, olimpiğe yakın açık yüzme havuzu, spor tesisleri, yürüyüş parkurları, fitness center, sauna, çok amaçlı salon (sinema ve toplantı), cafe ve site marketi bulunuyor. Tepe İnşaat Narlife projesi sahil ve bağlantı yollarına yakın konumu ile dikkat çekiyor. Mart 2015'te tamamlanması planlanan Narlife Maltepe projesi, E-5’e 4, Bağdat Caddesi’ne 7, Boğaziçi Köprüsü’ne ise 18 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. 


Narlife hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Üniversitelere yakın konut projeleri 2013!


Eğitim kurumlarının kalbinde

Maltepe Üniversitesi, Süleyman Şah Üniversitesi, İstanbul Şehir Üniversitesi, Acıbadem Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Gedik Üniversitesi, Medeniyet Üniversitesi ve  Yeditepe Üniversitesi'ne yakın konumuyla dikkat çeken Dumankaya Ritim İstanbul projesinde fiyatlar 213 bin TL'den başlıyor. Dumankaya İnşaat tarafından Maltepe'de hayata geçirilen Ritim İstanbul projesinde konut teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanıyor. Stüdyodan 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunan Maltepe Ritim İstanbul projesinde 36 ay vade farksız taksitle konut sahibi olunabiliyor.


Dumankaya Ritim İstanbul hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Üniversitelere yakın konut projeleri 2013!

 

Kemerburgaz Üniversitesi'ne komşu hemen teslim 2+1 daire 330 bin TL

Mahmutbey'de Kemerburgaz Üniversitesi'nin karşısında konumlanan Polat Port Residence projesinde, fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor. Polat İnşaat tarafından hayata geçirilen Polat Port Residence projesi, 3 bin 700 metrekare alan üzerinde toplam 82 daireden oluşuyor. Tamamı 2+1 dairelerden oluşan projede, büyüklükleri 90 ile 114 metrekare arasında değişen konutlar 330 bin TL ile 400 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuulyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Güneşli Polat Port Residence projesi, Atatürk Havaalanı'na 8 kilometre, Basın Ekspress yoluna ise 1 dakika mesafede konumlanıyor. 


Polat Port hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Üniversitelere yakın konut projeleri 2013!


Koç Üniversitesi Batı Kampüsü'nün yanı başında. 300 bin TL

Koç Üniversitesi Batı Kampüsü'ne komşu konumda yükselen Foresta Sarıyer projesi Turyapı güvencesiyle inşa ediliyor. Konum olarak Kilyos, Gümüşdere ve Kısırkaya plajlarına yakın mesafede inşa edilen Turyapı Foresta Sarıyer projesinde fiyatlar ise 300 bin TL'den başlıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Turyapı Foresta Sarıyer projesinde 1+1 daireler 300 bin TL'den, 2+1 daireler 360 bin TL'den, 3+1 daireler ise 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Foresta Sarıyer projesinde kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor. Foresta Sarıyer projesinde konut teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanıyor. 


Foresta Sarıyer hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Üniversitelere yakın konut projeleri 2013!


Marmara Üniversitesi Halkalı Kampüsü'ne yakın konumda bulunuyor

Bakırcı Yapı tarafından Halkalı'da hayata geçirilen Serenity projesi, Marmara Üniversitesi Halkalı Kampüsü ve İstanbul Kültür Üniversitesi'ne yakın mesafede inşa ediliyor. 11 katlı 4 bloktan oluşan Halkalı Serenity projesinde toplam 216 daire yer alıyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Bakırcı Yapı Serenity Halkalı Residence projesinde teslimlerin Nisan 2014'te yapılması planlanıyor. Projede, Merkez Mahallesi'nde Fatih Caddesi ile Zeynebiye Caddesi'nin kesiştiği bölgede 212 AVM, Holiday Inn, Marmara Üniversitesi Halkalı Kampüsü, Metro Grossmarket ve  Arena Park gibi noktalara yakın mesafede konumlanıyor. 


Serenity projesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Üniversitelere yakın konut projeleri 2013!


Toya Vista'da 314 bin TL

İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü'ne yakın mesafede yer alan Toya Vista projesi, Toya Grubu tarafından hayata geçiriliyor. Konutların 314 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Avcılar Toya Vista projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Toplam 132 daireden oluşan Toya Vista'da yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile 108 ay taksitlendiriliyor. Toya Vista Avcılar'da taksitler 12 ay sonra ödenmeye başlıyor. Ağustos 2014'te teslim edilmesi planlanan Toya Vista projesinde yüzme havuzu, cafe, çocuk oyun alanları, fitness salonu ve buhar odası bulunuyor. 


Toya Vista hakkından daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Üniversitelere yakın konut projeleri 2013!


West Blocks Beykent Üniversitesine yakın konumlanıyor. Hemen teslim 300 bin TL

Fatih ve Beykent Üniversitesine çok yakın konumda yer alan West Blocks projesi Bilgili Holding güvencesiyle Büyükçekmece'de hayata geçiriliyor. Konutların 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Büyükçekmece West Blocks'ta 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneği sunuluyor. 22 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen projede 3 blokta toplam 195 daire yer alıyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Bilgili West Blocks projesinin sosyal olanakları arasında ise tenis kortu, yüzme havuzu, yürüyüş alanları, sauna, oyun alanları, buhar odası, çocuk havuzu, açık ve kapalı otopark bulunuyor. 


West Blocks hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön