26 / 04 / 2024

Metrobüse yakın konut projeleri 2013!

Metrobüse yakın konut projeleri 2013!

Emlakkulisi.com takipçileri için metrobüse yakın konut projelerini mercek altına aldık. İşte avantajlı lokasyonu ile ulaşımın kalbinde yükselen metrobüse yakın konut projeleri...



Uzmanlara bir projeyi değerli kılan 3 şey nedir diye sorduğumuzda; cevap "lokasyon, lokasyon, lokasyon" Satın almayı düşündüğünüz evin lokasyonu yani metrobüs, metro, otobüs gibi toplu taşıma araçlarına yakınlığı oldukça önemli. Özellikle trafiğin insanlar için bir çile haline geldiği İstanbul'da evin metrobüse yakın olması 2 kat daha fazla önem teşkil ediyor. Evinizin 2 adım ötesindeki metrobüse binip, İstanbul'un birçok merkezi yerine  bir kaç dakikada gitmeyi kim istemez ki... Bu haberimizde metrobüse yakın konut projelerini mercek altına aldık. İşte ulaşımın kalbinde yükselen o konut projeleri...


Metrobüse yakın konut projeleri 2013!


Platform Merter metrobüsün yanı başında E-5 üzerinde yükseliyor

Eroğlu Gayrimenkul ve Doğu Şehircilik tarafından Merter'de hayata geçirilen Platform Merter, metrobüsün yanı sıra metro gibi toplu taşıma araçlarına da çok yakın konumda yer alıyor. İstanbul’un en önemli ulaşım arteri olan E-5 üzerindeki merkezi konumuyla dikkat çeken proje'de 215 suitin satışı tamamlandı, son 39 rezidansın satışı ise devam ediyor. 25 Haziran'da teslim edilmesi planlanan Platform Merter'de fiyatlar 692 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatının sunulduğu projede banka kredili ödemelerde ise yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Resepsiyon, kapalı otopark, güvenlik, kat temizliği ve concierge hizmetinin sunulduğu Platform Merter'de restoran, spa, buhar odası, yüzme havuzu, sauna, buhar odası ve Türk hamamı yer alıyor. 


Metrobüse yakın konut projeleri 2013!


Torun Center toplu taşıma araçlarının tam merkezinde

Ali Sami Yen arsası üzerinde hayata geçirilen Torun Center, metrobüs, metro ve toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde, çevreyolu ve köprü bağlantı noktalarının ise tam merkezinde yer alıyor. Konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan projede, 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede konutlar metrekaresi 5 bin 200 dolar ile 8 bin 200 dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Konutların büyüklükleri 100 ile 415 metrekera arasında değişiyor. Ağustos 2015'te teslim edilmesi planlanan Torun Center projesinde yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirilebiliyor. 


Metrobüse yakın konut projeleri 2013!


Florya metrobüs durağının yanıbaşında

Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife ortaklığında hayata geçirilen Koru Florya, Şenlikköy'de Florya metrobüs durağının hemen önünde inşa ediliyor. 280 bin metrekare alan üzerinde 298 konuttan oluşan projede 3+1'den 7+2'ye kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Aralık 2013'te teslim edilmesi planlanan Koru Florya projesinde konutlar 1 milyon 80 bin  TL ile 2 milyon 622 bin TL arasında değşien fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen projede kalan tutar firma bünyesinde 48'ay sıfır faizle taksitlendiriliyor. Koru Florya'nın sosyal olanakları arasında ise sauna, buhar odası, yüzme havuzu, basket sahası, voleybol sahası, fitness center, tenis kortu, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları ve kapalı otopark yer alıyor. 


Metrobüse yakın konut projeleri 2013!


Mecidiyeköy ve Çağlayan metrobüs duraklarının tam ortasında

Nurol GYO güvencesiyle inşa edilen Nurol Tower projesi Mecidiyeköy ve Çağlayan metrobüs duraklarının tam arasında yükseliyor. İstanbul'un her yerine kolay ulaşım imkanı sunan Nurol Tower projesi yapılması planlanan Kabataş-Bağcılar metrosunun da hemen yanında yer alıyor.  6 bin 842 metrekare alan üzerinde inşa edilen projede toplam 242 home-ofis yer alıyor. Ev-ofislerin metrekaresi ise 73 ile 193 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Şişli Nurol Tower'da daireler metrekaresi 6 bin dolardan satışa sunuluyor. Ekim 2014'te teslim edilmesi planlanan Nurol Tower'da banka kredisi ile home-ofis sahibi olunabiliyor. Projede yeşil alanlar, restoranlar, kafetarya, toplantı odaları ve sky lounge bulunuyor.


Metrobüse yakın konut projeleri 2013!


Terrace Mix metrobüse sadece 1 dakika uzaklıkta

İnanlar İnşaat güvencesiyle Esenyurt'ta hayata geçirilen Terrace Mix projesi E-5 Otoyolu üzerinde, metrobüs durağına sadece 1 dakika mesafede konumlanıyor. Toplam 945 adet konuttan oluşan Esenyurt Terrace Mix projesinde stüdyodan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Ekim 2014'te teslim edilmesi planlanan İnanlar Terrace Mix'te 1+0 daireler 77 bin TL'den, 1+1 daireler 104 bin TL'den,  2+1 daireler 165 bin TL'den, 3+1 daireler 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. 


Metrobüse yakın konut projeleri 2013!


İncirli Konakları Bakırköy İncirli metrobüse sadece bir kaç dakika uzaklıkta

Gül İnşaat, Gültaş İnşaat ve Cevheri İnşaat ortaklığında hayata geçirilen İncirli Konakları, Bakırköy İncirli metrobüs duraklarına sadece bir kaç dakika mesafede konumlanıyor. 13 bin 405 metrekare alan üzerinde 6 katlı 8 bloktan oluşan projede 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Aralık 2013'te teslim edilmesi planlanan Bakırköy İncirli Konakları'nda 2+1 daireler 325 bin dolar, 3+1 daireler 573 bin dolar, 4+1 daireler 690 bin dolar, 5+1 dubleks daireler ise 938 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Bakırköy İncirli Konutları'nda kalan tutar ise banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendiriliyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, fitness center, sauna, çocuk parkları, güvenlik ve kapalı otopark bulunuyor. 


Metrobüse yakın konut projeleri 2013!


Real İstanbul tüm toplu taşıma araçlarına yakın konumda yer alıyor

Türköz İnşaat, İttifak İnşaat ve Oliv Yapı ortaklığında Merter'de hayata geçirilen Real İstanbul Exclusive, sadece metrobüs değil tramvay ve metro gibi temel ulaşım araçlarına da çok yakın mesafede konumlanıyor. 5 blokta 417 konuttan oluşan projede 2+1, 3+1 ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. 2+1 dairelerin 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Merter Real İstanbul Exclusive'de yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Merter Real İstanbul'da 110-118 metrekare arasında 2+1 daireler 700 bin TL, 166 metrekare 3+1 daireler ise 1 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Metrobüse yakın konut projeleri 2013!


Metrobüs hemen önünden geçiyor

Viatrans ve Meydanbey ortak girişimi ile Mecidiyeköy'de eski likör fabrikası arazisi üzerinde hayata geçirilen Quasar İstanbul projesinde metrobüs hemen önünden geçiriyor. Toplam 257 konuttan oluşan projede, büyüklükleri 116 ile 518 metrekare arasında değişen daireler yer alıyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul projesinde daireler metrekaresi 6 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 2015 yılı içerisinde tamamlanması planlanan Quasar İstanbul projesinin sosyla olanakları arasında ise fitness center, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, buhar odası, kafe ve restoran bulunuyor. 


Metrobüse yakın konut projeleri 2013!


Sultan Konutları metrobüse yürüme mesafesinde

S Yapı tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Sultan Konutları, metrobüse yürüme mesafesinde konumlanıyor. Proje, Atatürk Havalimanı'na 20 dakika uzaklıkta yer alırken,  E5 ve TEM otoyolları, hastane, okullar ve AVM”lere yakın mesafede yükseliyor. 14 katlı 2 bloktan oluşan Beylikdüzü Sultan Konutları projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. Projede büyüklükleri 78 ile 189 metrekare arasında değişen konutlar 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Sultan Konutları'nda kalan tutar ise banka kredisi ile ödeniyor. 


Metrobüse yakın konut projeleri 2013!


Soyak Soho'da 1 dakikada metrobüstesiniz

Soyak Yapı tarafından Zincirlikuyu'da hayata geçirilen Soyak Soho projesi, metrobüse 1-2 dakika uzaklık mesafesinde yükseliyor. Zorlu Center Alışveriş Merkizi ve metroya da yakın konumda bulunan Soyok Soho'da toplam 77 konut yer alıyor. 1+1, 1+1 dubleks, 2+1 ve 3+1 dubleks daire seçeneklerinden oluşan Zincirlikuyu Soyak Soho'da  65 metrekare 1+1 daireler 368 avro ile 422 avro arasında, 114 metrekare 1+1 dubleks daireler 698 bin avrodan, 123-138 metrekare 2+1 daireler614 bin avlo ile 1 milyon 38 bin avro arasında, 215-252 metrekare 3+1 dubleks daireler ise 1 milyon 358 bin avro ile 1 milyon 998 bin avro arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Aralık 2013'te teslim edilmesi planlanan projede, birçok rezidans hizmeti sunuluyor.


Metrobüse yakın konut projeleri 2013!

 

Anfa Life Residence metrobüse 2 dakika mesafede

El Emin İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Anfa Life Residence, metrobüse sadece 2 dakika uzaklık mesafesine yer alıyor. TEM Otoyolu'na ve Marmara Park AVM'ye de 2 dakikalık uzaklıkta bulunan projede 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri yer alıyor. 8 farklı tipte daire seçeneğinin yer aldığı Beylikdüzü Anfa Life Residence projesinde fiyatlar 89 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Anfa Life Residence projesinde kalan tutar banka ile 24 aya kadar taksitlendiriliyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön