19 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi yükseliyor!

Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Ekinözü İlçesindehayata geçirdiği Sosyal tesis inşaatı hızla yükseliyor.



 

Yoğun yerleşim alanına sahip olan Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde taziye yeri sıkıntısı, hayata geçirilen sosyal tesis ile çözüme kavuşturulacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ekinözü İlçesinde Taziye evi olmaması üzerine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un talimatı ile başlatılan çalışmalarla ilçedeki taziye yeri sıkıntısı, inşa edilen sosyal tesis ile giderilecek.

SOSYAL TESİS 3 KATLI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Etüd ve Proje Şube Müdürlüğü'nün ihalesini gerçekleştirdiği Ekinözü Sosyal Tesis ve Taziye Evi 3 katlı olarak tasarlandı. Proje bin 870 metrekare alana sahip. Bay-bayan taziye evi olarak hayata geçirilen sosyal tesis, kısa sürede tamamlanacak ve Kahramanmaraşlı vatandaşların hizmetine açılacak.

 

Geniş bir kullanım alanına sahip olan Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi'nin inşaatı için yapılacak alanda çalışmalar başladı. İnşa edilen Taziye Evi ve Sosyal tesis 3 katlı olmak üzere aynı anda 2 taziye kabul edebilecek büyüklükte sosyal tesis ve taziye evi çalışmaları yapılıyor.

 

Ekinözü Sosyal Tesisi bünyesinde Bay – Bayan Taziye Evi Salonları (112 metrekare), Yaşlılar Dinlenme Salonu (70 metrekare), Konferans – Toplantı Salonu (141 metrekare) ve Kütüphane – Okuma Salonu (173 metrekare) olarak inşa ediliyor.

 


Geri Dön