20 / 04 / 2024

Kahramanmaraş İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı 13-15 Kasım'da düzenlenecek!

Kahramanmaraş İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı 13-15 Kasım'da düzenlenecek!

Yapı sektörüne dair yeniliklerin ve ürünlerin sergileneceği İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı 13 - 15 Kasım 2014 tarihlerinde KAFUM Fuar Merkezi Kahramanmaraş’ta ilk kez düzenlenecek.



En çok destek ve yatırımdan faydalanan il olma özelliği taşıyan Kahramanmaraş; bulunduğu konum itibari ile bölgenin kalbinde yer alması, teknolojik gelişmelere açık ve alt yapı yatırımlarına önem veriliyor olması, çevre ülkelerle çok yakın ilişkilerin bulunması ve inşaat sektöründeki özel yatırımlarla hızla büyüyen bir ekonomiye sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kentte gelişen inşaat sektörüne paralel olarak yapı elemanları sektörü de büyüme kaydediyor.

 

İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı 2014,  alanında lider firmaların 3 gün boyunca bir araya getirerek yeni iş ilişkilerinin sağlanmasına öncü olup, firmalara yerli ve yabancı ziyaretçilerle buluşma fırsatı sunacak. Fuarı ziyaret eden sektör profesyonelleri etkinlik boyunca yeni ürünler ile tanışma, yeni üretim ekipman ve teknolojilerini deneyimleme ve gözlemleme fırsatını yakalayacaklar.



Geri Dön