24 / 04 / 2024

inşaat fuarları

inşaat fuarları

TÜYAP Fuarcılık tarafından 2-5 Nisan tarihlerinde Samsun'da düzenlenecek ve 174 markanın kurulacağı Samsun İnşaat 2015 Fuarı'na, 40 binin üzerinde ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Bursa İnşaat Fuarı yatırımcılar için fırsat olacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, 'Bursa İnşaat Fuarı'nın, sektörün tüm dinamiklerini buluşturacağını belirterek, "Fuar, inşaat ve gayrimenkul sektörüne yeni bir ufuk açacak" dedi.

İnşaatta yeni kalıp sistemi iş kazalarını sıfıra indirecek!

ULUSLARARASI iskele Kalıp ve Endüstriyel Yapı Teknolojileri Fuarı 12 Şubat'ta İstanbul Fuar Merkezi'nde 4. kez kapılarını açtı. İskele Kalıp Sistemleri'nde faaliyet gösteren URTİM, fuarda 300 metrekare alanda yer alacak.

Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 6. kez yapıldı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin (Türkiye İMSAD) bu yıl 6,'sını düzenlediği Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, "işbirliği ve güç birliği" ana temasıyla gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı 13-15 Kasım'da düzenlenecek!

Yapı sektörüne dair yeniliklerin ve ürünlerin sergileneceği İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı 13 - 15 Kasım 2014 tarihlerinde KAFUM Fuar Merkezi Kahramanmaraş’ta ilk kez düzenlenecek.

Türkmenistan'da Türk İnşaat Fuarı düzenlenecek!

Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat, Türk inşaat ve yapı ürünleri fuarına ev sahipliği yapacak. Türk İnşaat ve yapı ürünleri fuarı 19 ile 21 Haziran günleri arasında düzenlenecek.

Adana inşaat fuarı açıldı!

BU YIL 8 'ncisi düzenlenen Adana İnşaat Fuarı, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi' nde gerçekleşen törenle ziyaretçilere açıldı. TÜYAP Adana Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü açılış konuşması yaptı...

Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarları hangi tarihlerde? 2022 ve 2023 yılında gerçekleştirilecek olan inşaat fuarları!

İnşaat sektörünün merakla beklediği Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarları 2022 ve 2023 tarihleri belli oldu. İşte tüm sektörün merakla beklediği o tarihler...

Türk inşaat firmalarının Irak yatırımları yaklaşık 6 milyon dolar!

Türk inşaat firmalarının Irak'ta yaptığı inşaat yatırımlarının değeri yaklaşık 6 milyon dolar. Bölgede yapılan fuarlar yatırımcılar için fırsat kapısı oluyor. 

İnşaat sektörü gözünü Körfez'e dikti!

İnşaat ve yapı sektöründe bütün dünyanın gözünü diktiği BIG 5 Dubai, BIG 5 Qatar ve Mosbuild Fuarları Türk inşaatçılarını bekliyor.

İMSİAD ve RUMELİSİAD inşaat sektörünün geleceğini fuarda ağırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin inşaat sektörünün geleceği olan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırladı.

Ortadoğu İnşaat ve Tarım Fuarları başarıyla tamamlandı!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Fuar Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Deniz 2019 bahar döneminde düzenlenen inşaat ve tarım fuarları hakkında açıklamalarda bulundu.

Uzbekbuild-2019 Türk Yapı İnşaat Fuarı'na doğru!

Taşkent Büyükelçisi Mehmet Süreyya Er, "Türk inşaat şirketlerinin Özbekistan'a olan ilgisi ve Türk şirketlerinin ülkede yapılan inşaat fuarlarına katılımı giderek artıyor" dedi...

İnşaat firmaları Almanya’da düzenlenen Bau İnşaat Fuarına katıldı!

14-17 Ocak 2019 tarihlerinde Almanya'da gerçekleştirilen ve sektöründe dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Bau Münih uluslararası Mimarlık Yapı ve İnşaat Fuarına inşaat ve bağlı sektörlerde faaliyet gösteren 25 firma ile katılım sağlandı.

Bursa Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı 11 Nisan'da!

Bursa'da 11 Nisan'da eş zamanlı olarak düzenlenecek "Rising City Gayrimenkul" ile "İnşaat ve Dekorasyon" fuarları, inşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcilerini buluşturacak. 

Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak!

Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz:"Fuarda yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojileri konu başlıkları altında onlarca ürün ve hizmet sergilenecek, birçok yeniliğe de ev sahipliği yapacağız" dedi.

Salihlili inşaatçılardan İstanbul ziyareti!

Salihlili inşaatçılar İstanbul'da CNR'da düzenlenen UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı ile TÜYAP tarafından organize edilen Kapı ve Pencere Fuarları'na katıldı.

Bursa'daki inşaat fuarlarını 60 bin kişi ziyaret etti!

BTSO öncülüğünde düzenlenen 'Bursa İnşaat 2016' ve 'İRES Bursa Gayrimenkul Fuarı' sona erdi. 5 gün boyunca 23 ülkeden yaklaşık 60 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuarlar, satışlarını yükselterek ülke ekonomisine büyük katkı sağladı.

Bursa'da gayrimenkul ve inşaat fuarları açıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen "IRES Bursa Gayrimenkul" ve "Bursa İnşaat 2016" fuarları kapılarını açtı.

Kuzey Kıbrıs inşaat sektörü yurt dışında tanıtıldı!

Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle inşaat sektörünün, önde gelen markalarından biri olan Noyanlar Group, yurtdışında katıldığı fuarlar ve kurduğu yeni ofislerle hem Kuzey Kıbrıs'ın güzelliklerini, hem de kendi projelerini ada dışına taşımayı başarıyor.

inşaat fuarları Haberi

inşaat fuarları

TÜYAP Fuarcılık A.Ş. Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Samsun'da bir otelde düzenlenen basın toplantısında, Samsun'un bölgenin en önemli fuar merkezi olma hedefine yaklaştığını söyledi.Samsun'da 2015 yılı fuar programının "Samsun İnşaat 2015 Fuarı" ile başladığını anlatan Ersözlü, kentte 18 Mayıs'ta kitap, eylül ayında da tarım fuarları düzenleneceğini kaydetti. Kentin 5 yıl içinde yıl içinde 12 fuar yapılan bir fuar şehri haline getirileceğini dile getiren Ersözlü, şöyle konuştu: "İnşaat fuarı bu bölgede bugüne kadar yapılmış en büyük fuar olacak. 174 marka fuara katılacak. İnşaat sektöründe faaliyette bulunan bölgenin, ülkenin en önemli markalan fuarda yerini alıyor. Yapıdaki yenilikler, inşaat sektöründeki, teknolojideki gelişmeler fuarda sergilenecek. İş ve inşaat makineleri, çaü. izolasyon, tesisat, kapı, pencere, boya ve bir çok ürün fuarda yerini alıyor."...