28 / 03 / 2024

TÜYAP, Samsun'da inşaat fuarı düzenleyecek!

TÜYAP, Samsun'da inşaat fuarı düzenleyecek!

TÜYAP Fuarcılık tarafından 2-5 Nisan tarihlerinde Samsun'da düzenlenecek ve 174 markanın kurulacağı Samsun İnşaat 2015 Fuarı'na, 40 binin üzerinde ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.



TÜYAP Fuarcılık A.Ş. Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Samsun'da bir otelde düzenlenen basın toplantısında, Samsun'un bölgenin en önemli fuar merkezi olma hedefine yaklaştığını söyledi.Samsun'da 2015 yılı fuar programının "Samsun İnşaat 2015 Fuarı" ile başladığını anlatan Ersözlü, kentte 18 Mayıs'ta kitap, eylül ayında da tarım fuarları düzenleneceğini kaydetti. Kentin 5 yıl içinde yıl içinde 12 fuar yapılan bir fuar şehri haline getirileceğini dile getiren Ersözlü, şöyle konuştu: "İnşaat fuarı bu bölgede bugüne kadar yapılmış en büyük fuar olacak. 174 marka fuara katılacak. İnşaat sektöründe faaliyette bulunan bölgenin, ülkenin en önemli markalan fuarda yerini alıyor. Yapıdaki yenilikler, inşaat sektöründeki, teknolojideki gelişmeler fuarda sergilenecek. İş ve inşaat makineleri, çaü. izolasyon, tesisat, kapı, pencere, boya ve bir çok ürün fuarda yerini alıyor." Ersözlü, fuara yurt dışından da çok sayıda heyetin katılacağını vurgulayarak, "İran, Irak ve Suriye'den bir heyet var. Gürcistan, Azerbaycan, Makedonya, Sırbistan ve Bosna Hersek'ten misafirlerimiz olacak. Rusya tarafında çalışmalar yapıldı, oradan da ziyaretçi bekliyoruz. 



Bilindiği gibi sınır ötemizde çok olumlu şeyler olmuyor ama biz yine de yoğun çaba sarf ederek bu fuara yabancı iş adamlarını da davet ettik. Amaç buraya katılan firmalarla ildli iş görüşmeleri yapılarak buradan, Samsun'dan dış ticaret hacmimize destek olmak" ifadelerini kullandı. 



Hürses


Geri Dön