16 / 04 / 2024

Bakü'de uluslararası inşaat fuarı düzenlendi!

Bakü'de uluslararası inşaat fuarı düzenlendi!

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen uluslar arası ' Baku Build 2013 ' inşaat fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. Bu yıl 19'uncusu düzenlenen fuara rekor sayıda katılım gerçekleşti...



İnşaat konusunda bölgenin en geniş katılımlı organizasyonu olma özelliğini taşıyan "Baku Build 2013" fuarına bu yıl 32 ülkeden 490 firma iştirak etti. 


İnşaat konusunda kullanılan malzemelerle birlikte son sistem ekipmanların sergilendiği fuarda, ayrıca sektörle ilgili çeşitli seminerler de düzenleniyor. İlk günden ziyaretçi akınına uğrayan fuarda katılımcı firmalar ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi. 


İş adamı Mahmut Zafer Kızılkaya, fuara ilginin çok fazla olduğunu söyledi. 

Kızılkaya firmalarına hem kendi konutunu yaptırmak isteyen hem de proje bazında irtibat kurmak isteyen muadilleri ile görüştüklerini söyledi. Cihan muhabirine konuşan iş adamı Süleyman Öksüz de firma olarak fuara ikinci defa katıldıklarını ifade etti. Önceki dönemlerde fuara katılmadan ticari bağlantılar kurmaya çalıştıklarını, ancak fuarın ticari anlamda katkısını gördükleri için katılmaya karar verdiklerini söyledi. 27 Ekim'e kadar sürecek fuara; Almanya, İran, Finlandiya, Portekiz, Yunanistan ve Birleşik Arap Emirlikleri ülke stantlarıyla katılırken, diğer katılımcı ülkeler ise firma bazında temsil ediliyor.



Ankara İl Gazetesi


Geri Dön