29 / 03 / 2024

Kuzey Kıbrıs inşaat sektörü yurt dışında tanıtıldı!

Kuzey Kıbrıs inşaat sektörü yurt dışında tanıtıldı!

Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle inşaat sektörünün, önde gelen markalarından biri olan Noyanlar Group, yurtdışında katıldığı fuarlar ve kurduğu yeni ofislerle hem Kuzey Kıbrıs'ın güzelliklerini, hem de kendi projelerini ada dışına taşımayı başarıyor.



Yurdışında birçok ülkede tanıtım ofisleri bulunan Noyanlar Group'un Belarus, Rusya, Ukrayna, Norveç, İngiltere gibi çeşitli ülkelerde oluşan geniş bir müşteri portföyü bulunmakta. Tanıtımlarına sadece yurtiçi tanıtımı ve internetle sınırlı tutmayan şirket, geçtiğimiz Ekim-Kasım aylarında Norveç, Ukrayna Çin ve Kuveyt'te çeşitli emlak fuarlarına katıldı. Noyanlar Group ekibi şu an bazı temaslarda bulunmak üzere Ukrayna'da bulunuyor. Noyanlar Group Direktörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Noyan: 'Fuarlar bizim için kendimizi tanıtabilmemiz, mesajlarımızı karşıya iletebilmemiz adına çok önemli. Her zaman geleceği planlayarak adımlar atıyoruz, ülkemizde güvenli yaşam alanları yaratmak ve müşteri memnuniyetini maksimum seviyede tutmak için daima amatör bir ekip ruhuyla mücadele ediyoruz. Çin gibi bize çok uzak olan ülkelerle ortaklıklar, dostluklar kuruyor, güzel ülkemizi ve yarattığımız yaşam alanlarını en iyi şekilde sunmaya çalışıyoruz' şeklinde konuştu. 


Yeni yıla özel kampanya 

Yeni yıl için özel kampanya uygulayan Noyanlar Group, %10'a varan indirimler sağlarken, trafo ve pul ücreti ödemeden emlak sahibi olabilmeniz için size fırsatlar yaratıyor. Noyanlar Group adı altında hizmet veren güçlü fılosuyla Noyanlar Rente Car kiralık araba servisi ve ayrıca kısa/uzun dönemler için kiralık evler müşterilerinin kullanımına sunulmakta. 


Kıbrıs Havadis


Geri Dön