19 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Karamanlı Kavşağı’nda sona gelindi!

Kahramanmaraş Karamanlı Kavşağı’nda sona gelindi!

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Karamanlı Kavşağı’nda çalışmalar son hızla sürüyor, projede asfalt çalışması tamamlanarak göbek ve refüj çalışmaları devam ediyor.




Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karamanlı Kavşağı’nda çalışmalar son hızla devam ederken, asfalt çalışması tamamlandı.


Yapımına başlanan Kahramanmaraş ili Onikişubat İlçesi Adnan Menderes Bulvarı ve Kazım Karabekir Caddesi kesişiminde yer alan Karamanlı Kavşağı alt geçitli kavşak olarak düzenlendi.


Şekerdere Caddesi ve Adnan Menderes Bulvarı üzerinden geçişler alt geçitten sağlanacak olup, üst kısımda rotari kavşak düzenlemesi yapıldı. 


Kazı çalışmalarının tamamlanmasının ardından istinat duvarları ile forekazık çalışmaları tamamlanan kavşağa üst tabliye betonu döküldü ve göbek yapım çalışmaları tamamlanmak üzere.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü, Fen İşleri Şube Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar gece gündüz devam ediyor.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön