26 / 04 / 2024

Kale Endüstri Holding, bu yıl Ar-Ge merkezlerini açtı!

 Kale Endüstri Holding, bu yıl Ar-Ge merkezlerini açtı!

3 milyon dolarlık yatırımla güvenlikle ilgili ürünlerin bir arada bulunduğu Kale Güvenlik Merkezleri geçen yıl hizmete sunuldu. Bu yılın başında ise Ar-Ge merkezleri faaliyete geçti...



Her türlü kilit, bağlantı elemanları, kapı pencere sistemlerini üreten yapı marketlere ürün temşin eden Kale Kilit ile çelik kapı, yangın kapısı ve çelik kasa üretimi yapan Kale Çelik Eşya, yeni yatırımlarıyla büyümelerini sürdürüyor. 


Güvenlikle ilgili tüm ürünlerin bir arada sunulduğu İstanbul Etiler ve Çiftehavuzlar'daki Kale Güvenlik Merkezleri yaklaşık 3 milyon dolarlık yatırımla geçen yıl faaliyete geçti.


Bir diğer yatırım olan Ar-Ge merkezleri ise bu yılın başında faaliyete geçti. Yenilikçi ürün yaklaşımlarıyla ve üretimdeki deneyim ve uzmanlıklarıyla sektöre yeni ürünler kazandırıyorlar.60 kişilik Ar-Ge ekibi ve 2 bin çalışanla hizmet veriyor.


Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kenan Kızıltan,"Güvenlik teknolojilerinin öncüsü olarak ürünlerimizi en son teknolojiyle birleştirerek müşterilerimiz için maksimum güvenlik ve konfor sağlıyoruz. Yenilikçi ürünlerimiz 80 ana bayi, 20 binin üzerinde noktada, 150 yapı markette tüketicilerimizle buluşuyor" dedi.


Geri Dön