29 / 03 / 2024

Kale Kent'te Araplar blok kapatacak!

Kale Kent'te Araplar blok kapatacak!

Firma: Gül İnşaat ve Liv Yapı

Proje: Kale Kent Beylikdüzü

Kale Kent Beylikdüzü projesine Araplardan büyük talep var. Blok şeklinde satın alma yaptıklarını Belirten Liv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sonmez Aydın, blok satışına pek sıcak bakmıyoruz olursa da o bloğu tamamen site dışında bırakacağız dedi...



Liv Yapı, Gül İnşaat ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kalekent projesinin 3 ay olmadan yüzde 30'u satıldı. Bu süre içerisinde yatırımcısına yüzde 10 prim kazandıran Beylikdüzü Kale Kent'te proje tamamlanıncaya kadar yüzde 50 prim vaat ediliyor. 


100 bin metrekare alan üzerinde 250 milyo dolar yatırımla hayata geçirilen Kale Kent Beylikdüzü'nde 1+1'den 4+1'e kadar değişen daireler metrekaresi 2 bin 900 TL'den satışa sunuluyor. 


Kale Kent te Araplar blok kapatacak!


Kale gücümüze güç kattı

Liv Yapı ve Gül İnşaat'ın sektörde çok köklü bir firma olduğunu ve Kale markasını da yanlarına alarak güçlerine güç kattıklarının belirten Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, müşteriler arkasında devlet güvencesi var gibi hissediyor dedi.


Yüzde 50'nin üzerinde prim

Kale Kent projesinin 2-3 ay gibi kısa bir sürede yüzde 10 civarında prim yaptına dikkat çeken Gül, "Projemiz ilk lansmana çıktığında biz yüzde 50 prim vaat etmiştik. Ama 3 ay olmadan yüzde 10 prim yaptı. Teslim tarihimiz 2015 yılına kadar yüzde 50'nin üzerinde prim yapacağını düşünüyoruz" dedi.


Kale Kent te Araplar blok kapatacak!


Yüzde 15'i konteynerda satıldı

2 bin metrekare satış ofisi ile İstanbul'un en büyük satış ofisini kurduklarını belirten Liv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Aydın, "Kale Kent projemizde satış ofisimiz kurulmadan, konteyner ofiste yüzde 15'ini sattık. Bugün projenin yüzde 30'su sahiplerini bulmuş durumda" diye konuştu.


Araplara site dışı

Projeye özellikle Araplardan büyük ilgi olduğunu vurgulayan Aydın, "Yüzde 30 oranındaki satışın yüzde 2'sini yabancı müşterilerimiz oluşturuyor. Özellikle Araplardan büyük ilgi var. Blok şeklinde satın almak istiyorlar ama biz buna pek sıcak bakmıyoruz. Eğer blok satış yaparsak da o bloğu site dışında bırakacağız. Giriş ve çıkışları tamamen ayrı olacak" dedi. 


İlgili haber için tıklayın...


Haberin videosunu emlakkulisi.tv'de izlemek için tıklayınız


Şengül Kırmızıtaş/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön