25 / 04 / 2024

Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor'un 2'ncisi Kapadokya'da başlıyor!

Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor'un 2'ncisi Kapadokya'da başlıyor!

Kalebodur'un, toplumu ve mimarlığı ilgilendiren değerlere sahip çıkma misyonuyla düzenlediği ''Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor'' isimli toplantı dizisinin ikincisi, ''Kentsel Dönüşüm'' başlığı altında bugün Kapadokya'da başlıyor



Yapılan açıklamaya göre, mimar, sosyolog, yazar, gazeteci ve düşünürlerle bir araya gelerek toplumu yakından ilgilendiren konularda tartışma platformu oluşturmayı hedefleyen Kalebodur, son günlerde çok tartışılan ''Kentsel Dönüşüm'' konusunu ele alacak. 

     Nuri Çolakoğlu'nun moderatörlüğünde yapılacak toplantıda, Mimar Emre Arolat, Prof. Dr. Celal Abdi Güzer, Prof. Dr. Süha Özkan, Gazeteci Ercan İnan, Yard. Doç. Erbatur Çavuşoğlu ve Şehir Planlamacısı Faruk Göksu konuşmacı olarak katılacak. Kentsel dönüşümün tüm boyutlarıyla ele alınacağı toplantı internetten de canlı yayınlanacak. 

     Kalebodur'un, Arkitera Mimarlık Merkezi ve Argos in Cappadocia işbirliği ile düzenlediği ''Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor'' toplantısı, online olarak Dipnot'ta ve Facebook/Kalebodur sayfasında sayfasında izlenebilecek. 

     Toplantıda yapılan çekimlerin kısa versiyonu da, Dipnot Tablet Dergisi ile XXI Mimarlık'ta yayınlanacak. Toplantı, bugün saat 14.00 itibari ile canlı olarak, www.dipnot.tv ya da http://www.facebook.com/Kalebodur linklerinden takip edilebilecek. 

AA


Geri Dön