29 / 03 / 2024

Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor paneli MIPIM Fuarı’nda gerçekleşecek!

Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor paneli MIPIM Fuarı’nda gerçekleşecek!

" Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor" toplantı dizisinin “Yaratıcılık ve İşbirliği Fırsatları” başlıklı son paneli, Fransa Cannes’da düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM 2014’te ünlü Türk mimarların katılımıyla gerçekleşecek.



“Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor” MIPIM Fuarı’nda  gerçekleştirilecek. Mimar, sosyolog, yazar, gazeteci ve düşünürler ile bir araya gelerek toplumu ve mimarlığı yakından ilgilendiren konularda tartışma platformu oluşturmayı hedefleyen Kalebodur; bu kez Fransa Cannes’da yapılacak MIPIM 2014’te düzenleyeceği panelde, “Yaratıcılık ve İşbirliği Fırsatları”nı tartışmaya açıyor. 


“Türk mimarlar sahnede”

CNN Türk’te yayınlanan 5N 1K programının sunucusu gazeteci Cüneyt Özdemir’in moderatörlüğünü yapacağı panele, konuşmacı olarak Türkiye’nin ünlü mimarları Murat Tabanlıoğlu, Prof. Dr. Celal Abdi Güzer, Gökhan Avcıoğlu, Enis Öncüoğlu ve Murat Kader katılacak.  Kalebodur’un “Türk mimarlar sahnede” başlığıyla duyurduğu panel, 13 Mart Perşembe günü saat 17.00-18.00 arasında MIPIM’de gerçekleşecek. 

Naklen Kalebodur Facebook sayfasından da izlenebilecek bu program, uluslararası arenada Türk mimarlığının temsiliyetini öne çıkaracak. 


Geri Dön