27 / 04 / 2024

Kalebodur mıpım

Kalebodur mıpım

‘Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor’ toplantı dizisinin ‘Çağdaş Türk Mimarisi: Global Ölçekte Fırsatlar ve Sınırlar’ başlıklı son paneli, Fransa Cannes’da gerçekleşecek gayrimenkul fuarı MIPIM 2015’te ünlü Türk mimarların katılımıyla gerçekleşecek.

Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor paneli MIPIM Fuarı’nda gerçekleşecek!

" Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor" toplantı dizisinin “Yaratıcılık ve İşbirliği Fırsatları” başlıklı son paneli, Fransa Cannes’da düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM 2014’te ünlü Türk mimarların katılımıyla gerçekleşecek.

Kalebodur MIPIM'de dikkat çekti!

“Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor” toplantı dizisinin “Türkiye’deki Mega Projelere Mimari Bakış” başlıklı son paneli, Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM 2016 Fuarı’nda gerçekleştirildi.

Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor paneli MIPIM 2016 Fuarı’nda!

‘Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor’ toplantı dizisinin, ‘Türkiye’deki Mega Projelere Mimari Bakış’ başlıklı son paneli, Fransa Cannes’da gerçekleşecek gayrimenkul fuarı MIPIM 2016’da Türk mimarların katılımıyla gerçekleşecek.

P Paraf Yapı Mimarlık Mühendislik İnş.Gayrimenkul Yatırım Danışman. Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

P Paraf Yapı Mimarlık Mühendislik İnş.Gayrimenkul Yatırım Danışman. Ticaret Limited Şirketi, Onur Kuyuncu, Uğur Erdem ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Çatalca, Kaleiçi Mahallesi, Bahar Sokak'ta kuruldu.

Beyaz İnşaat Eyüp'te kentsel dönüşüm yapıyor!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz, Eyüp'te hayata geçirdikleri kentsel dönüşüm projesi ile bölgede çehreyi değiştirmeye başladıklarını söyledi. Beyaz, "40 yıllık marangoz fabrikasını modern bir projeye dönüştürdük" dedi.

Taylandlı C.P. Group yatırım için Söke OSB’yi seçti!

AYDIN’ın Söke Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Son olarak Tayland merkezli dünya devi C.P. Group, yatırım için Söke OSB’yi seçti.

Doka, 'endüstriyel kalıp' çözümü ile inşaat maliyetlerini düşürecek!

Doka Türkiye Genel Müdürü Ender Özatay, inşaat sektöründe küçük ya da büyük tüm projeler için 'endüstriyel kalıp' çözümü sunduklarını, şirketlerin maliyetlerini kısmalarına yardımcı olduklarını söyledi.

Eyüp Rami Kışlası 4 bölüm halinde restore edilecek!

İstanbul Eyüp'te bulunan Rami Kışlası'nın restorasyon çalışmaları hızla sürüyor. Restorasyonun 4 bölüm halinde yapılacağı öğrenilen Rami Topçu kışlasının güney çephesinde bulunan bölümlerinde yapıların ortaya çıkmaya başladığı görülüyor.

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım'ı yıkıp yeniden inşa edeceğiz!

Türkiye’de örnek kentsel çalışmalarından biri de Bursa’nın Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor. Yıldırım Belediye Başkanı Edebali “Yıldırım’ı yıkıp yeniden inşa ederek, marka değerini artıracağız” dedi.

Binali Yıldırım: İzmir Körfezi Tüp Geçit projesi hazırlandı!

Binali Yıldırım, İzmir Körfezi tüp geçit projesinin hazırlandığını ancak bu konuda sivil toplum kuruluşlarının sakinleşmesini beklediğini belirtti.

Eyüp Çırçır Mahallesi kentsel dönüşümü için ihale yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Eyüp Çırçır Mahallesi ve yakın çevresini kapsayan 3 milyon 400 bin metrekarelik kentsel dönüşüm alanına yönelik veri elde etme işini ihaleye çıkardı. İhale 6 Ekim 2015 tarihinde yapılacak...

Arsa ve arazi yatırımının 9 püf noktası!

Arsa ve arazi yatırımı uzun vadeli ve sabır gerektiren bir iştir.Doğru bir şekilde yapılan arsa ve arazi yatırımı,uzun vadede çok ciddi getiriler sağlayabilir. Peki arsa yatırımının püf noktaları ve satışta dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?

İstanbul Aydın Üniversitesi tıp fakültesi önümüzdeki yıl açılacak!

İstanbul Aydın Üniversitesi 75 milyon dolar yatırım yaptığı tıp fakültesini önümüzdeki yıl açıyor. Fakülte bünyesinde 250 yataklı hastane de kurulacak.

GYODER, Dubai'de Türkiye’de yatırımın püf noktalarını anlattı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada tanıtımı için aktif rol oynayan GYODER, Dubai’de 8-10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen Cityscape Global 2015'de, yabancı yatırımcılara Türkiye’de yatırımın püf noktalarını anlattı.

Kalebodur mıpım Haberi

Kalebodur mıpım

Mimar, sosyolog, yazar, gazeteci ve düşünürler ile bir araya gelerek toplumu ve mimarlığı yakından ilgilendiren konularda tartışma platformu oluşturmayı hedefleyen Kalebodur; Cannes’da yapılacak MIPIM 2015’te düzenleyeceği ‘Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor’ panelinde, ‘Çağdaş Türk Mimarisi: Global Ölçekte Fırsatlar ve Sınırlar’ konusunu tartışmaya açıyor.


Prof. Dr. Celal Abdi Güzer’in yöneteceği panele, konuşmacı olarak Türkiye’nin ünlü mimarları Melkan Gürsel Tabanlıoğlu, Enis Öncüoğlu ve Murat Kader katılacak. Türk mimarların dünya sahnesinde kazandıkları başarıların da ele alınacağı panel, 11 Mart Çarşamba günü saat 11.00’de MIPIM’de Türkiye Pavyonu’nda...