28 / 03 / 2024

Kale'den 3 yeni ürün

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.



Kale Kapı Pencere Sistemleri, ısı yalıtımı ve pencere sistemlerinde uzun ömür sağlayan üç yeni ürünü, Kale Aksu Devrilmeli Sürme Sistemi, Kale Turkuaz Alüminyum Çift Açılım Sistemi ve Kale Alüminyum Kilitli Kapı İspanyoleti'ni Tüyap'ta düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda tanıtacak. Kale Aksu Devrilmeli Sürme Sistemi, pencere çevresindeki kilit sistemi ile ısı yalıtımını ve güvenliği en üst seviyede tutuyor. Kale Turkuaz Alüminyum Çift Açılım Sistemi, alüminyum pencere sektöründeki teknolojik gelişmeler ve ısıl yalıtımlı pencere üretiminin yaygınlaşması ile ortaya çıkan kaliteli aksesuar ihtiyacını karşılamak üzere üretildi. Kale Alüminyum Kilitli Kapı İspanyoleti ise, yüksek katlı binalarda rüzgâr basıncına karşı yalıtım sağlıyor.

Isı Yalıtımında ve Güvenlikte Maksimum Etki
Geniş açılım yüzeyi ve açılım esnasında yer kaplamama avantajı ile kullanım kolaylığı getiren Kale Aksu Devrilmeli Sürme Sistemi, alüminyum pencerelere de uygulanabiliyor. Çift açılımlı pencerelerdeki üstten havalandırma özelliği de bulunan Devirmeli Sürme Sistemi'nin yaylanma özelliği sayesinde, pencere açıldıktan sonra kol konumu kendiliğinden orta pozisyona geliyor. Ayrıca üründe bulunan mantar başlı pim, hırsızlığa karşı ek bir emniyet önlemi sağlıyor.

Alüminyum Pencere Sistemlerinde Uzun Ömür
Kale Kapı Pencere Sistemleri, alüminyum pencere sistemlerinde uzun ömür sağlayan yeni ürünü Kale Turkuaz Alüminyum Çift Açılım Sistemi ile alüminyum sektöründe üretime başlıyor. Kale Turkuaz Alüminyum Çift Açılım Sistemi, alüminyum pencere sektöründeki teknolojik gelişmeler ve ısıl yalıtımlı pencere üretiminin yaygınlaşması ile ortaya çıkan kaliteli aksesuar ihtiyacını karşılamak üzere üretildi.

Güvenlik, işlevsellik ve estetik prensipleriyle tasarlanan Kale Turkuaz Alüminyum Çift Açılım Sistemi, hızlı montaj edilebilme avantajı ile ayar yapabilme özelliğine sahip. Kale Turkuaz Alüminyum Çift Açılım Sistemi, kolun pozisyonuna göre istenirse ön taraftan tam bir açılım sağlarken; kolun yukarıya doğru çevrilmesiyle üstten havalandırma imkânı da sağlıyor. Özellikle havalandırma konumunda sağladığı çift emniyet sayesinde, çocukların kolu çevirip pencereyi açık konuma getirmesi önlenerek karşılaşabilecekleri riskli durumların önüne geçiliyor.

Mükemmel Yalıtım
Kale Alüminyum Kilitli Kapı İspanyoleti yüksek katlı binalarda rüzgâr basıncından kaynaklanan hava sızdırma sorununa karşı mükemmel çözüm sunuyor. Çevresel ve çok noktadan kilitleme özelliği ile alüminyum kapılarda ekstra güvenlik sağlarken kapının alt ve üst noktalardan esnemesine izin vermiyor. Montajı ve kullanımı oldukça basit ve kolay olan Kale Alüminyum Kilitli Kapı İspanyoleti, yaşam alanlarınıza pratik çözüm sunuyor.

Geri Dön