29 / 03 / 2024

Kalekim B-Tone ile brüt beton uygulamaları kolaylaşıyor!

Kalekim B-Tone ile brüt beton uygulamaları kolaylaşıyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, beton yüzey üzerine sıva ve seramik uygulamalarından önce kullanılan, yapışma mukavemetini artıran yüzey astarı B-Tone ile iç ve dış mekanlarda kapsamlı çözümler sunuyor...



Yapı kimyasalları alanında en iyi ürün, en iyi çözüm ve en iyi uygulamayı sunan Kalekim, aynı iddiasını yüzey hazırlık malzemelerinden B-Tone ile sürdürüyor. Kalekim’in brüt beton yüzey astarı olarak pazara sunduğu yeni ürünü B-Tone; iç ve dış mekanlar, yatay ve düşey yüzeyler ile tavanların yanı sıra, alçı, kireç ve çimento esaslı sıvaların brüt beton yüzey üzerine uygulanmasında yapışma mukavemetini artırıcı astar olarak kullanılıyor. 


Pürüzsüz brüt beton zeminler üzerinde, sıva uygulamaları için pürüzlü bir yüzey oluşturarak yapışma mukavemetini artıran B-Tone, çimento ve alçı esaslı sıvaların hızlı su kaybını önlüyor ve daha uzun süre boyunca, daha kolay işlenebilmesini sağlıyor. Tüketici ve sektör profesyonellerine kullanıma hazır olarak sunulan çevre dostu ürün, kullanılacağı yüzeylere, fırça veya rulo ile rahatlıkla uygulanabiliyor. 



Geri Dön