25 / 04 / 2024

Kalekim Seracare ile mekanlara hijyen sağlıyor!

Kalekim Seracare ile mekanlara hijyen sağlıyor!

Kalekim, seramik yüzeyleri temizleyen ‘Seracare Leke Çıkarıcı’ ve derz dolgularda oluşan lekeleri, doğal içeriği sayesinde aşındırmadan çıkararak mekanlara hijyen sağlayan ‘Seracare Derz Temizleyici’ ile özellikle kadınlar için mükemmel bir temizlik çözü



Hemen hemen her evde seramik, porselen seramik gibi kaplama malzemelerinin ve derz dolguların üzerinde zamanla oluşan ve bir türlü temizlenemeyen kir, kireç ve deterjan kalıntıları için mükemmel çözümler sunan ‘Seracare’ serisi, özellikle kadınların temizlik konusundaki tüm beklentilerini karşılıyor. 


Seracare Leke Çıkarıcı,   seramik, granit, mermer gibi malzemeler üzerinde kahve, yağ, meyve suyu gibi zorlu lekelerin çıkarılmasında  mükemmel sonuç vererek temizlik işlerini kolaylaştırıyor. Uzun süre kullanılan yüzeylerde ise, derz dolgu üzerindeki biriken doğal kirlerin olduğu bölgeye yakın mesafeden sıkılarak kullanılan organik temizlik malzemesi ‘Seracare Derz Temizleyici’ sayesinde, sadece 3-5 dakika sonra bez veya sünger yardımı ile tertemiz bir yüzey elde ediliyor. 


Özellikle banyo, mutfak gibi ıslak hacimlerdeki en büyük problem,  doğal yollarla oluşan kir, kireç ve deterjan artıklarının derz dolgular üzerinde birikmesi ve kolaylıkla temizlenememesidir. Kullanılan temizlik malzemelerinin çoğu derz dolguları aşındırdığından yapılan temizlik derz dolguların hızla tekrar kirlenmesine sebebiyet verir. Seracare Derz Temizleyici doğal içeriği sayesinde derzleri aşındırmadan temizler, kullanıldığı tüm mekanlara hijyen sağlar.  



Geri Dön