28 / 03 / 2024

Kalyon Deniz İstanbul fiyat listesi!

Kalyon Deniz İstanbul fiyat listesi!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Deniz İstanbul

Kalyon Deniz İstanbul fiyat listesi konutların alanları ve konumlarına göre değişiyor. Villa ve daire seçeneklerine yer verilen proje Taksim'e 30 kilometrelik mesafede hayata geçiriliyor.



Deniz İstanbul Kalyon'da dairelerin büyüklükleri 80 metrekareden başlıyor, 167 metrekareye kadar çıkıyor. Projede yer alan villalar ise minimum 168 metrekare, maksimum 385 metrekare olarak tasarlandı.


Kalyon Deniz İstanbul fiyat listesi konut tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor.  Keleşoğlu İnşaat  imzası ile yükselen proje İstanbul Beylikdüzü - Yakuplu bölgesinde inşa ediliyor.


Konutların 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, ikiz dubleks, katlı villa ve müstakil villa olarak tasarlandığı Deniz İstanbul Kalyon Beylikdüzü'nde teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.


Yakuplu Kalyon Villaları Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Taksim'e 30 kilometre, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Proje Deniz İstanbul'un bir etabı olarak tanıtılıyor.


Kalyon Deniz İstanbul fiyat listesi!

Villalar 1 milyon 300 bin TL ile 2 milyon 600 bin TL,

Daireler 380 bin TL ile 800 bin TL arasında değişiyor. 


Deniz İstanbul Kalyon Evleri'nin sosyal yaşam alanları içerisinde; açık ve kapalı yüzme havuzları, kafe-restoran, mağazalar, su sporları merkezi, sosyal tesisler, kumsala yer veriliyor. 


Deniz İstanbul Kalyon Evleri adres: Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No:4/1 Yakuplu- Beylikdüzü


Beylikdüzü Deniz İstanbul Kalyon iletişim

Telefon : 444 41 51

Web: http://www.kelesoglu.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön