26 / 04 / 2024

Kalyon Holding 45. yılını kutluyor!

Kalyon Holding 45. yılını kutluyor!

Kalyon Holding’in inşaat, enerji, gayrimenkul yatırım ve havacılık sektöründeki kuruluşlarının üst düzey yöneticileri ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin akademik yönetimi Ortak Aklımızla Geleceğe çalıştayı için Antalya’da bir araya geldiler...



8-10 mart tarihleri arasında düzenlenen Ortak Akıl Çalıştayı, 8 Mart akşamı Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu’nun açılış konuşmasıyla başladı.

Cemal Kalyoncu, Kadınlar Günü’nü kutladı. Kalyoncu sözlerini şöyle sürdürdü; "Şirket olarak 45. yılımız olsa da rahmetli babam 70 yıl önce ailemizi sektörle tanıştırmıştı. Hep birlikte başarılarla dolu 45 yılı geride bıraktık. Kalyon’u bir dünya markası haline getirdik. Bugün Katar’dan Arnavutluk’a, Özbekistan’dan Peru’ya kadar büyük bir coğrafyada Kalyon’la çalışma taleplerini yoğun bir şekilde görüyoruz. Farklı sektörlerde iz bırakan büyük projelere, dev eserlere sizlerle birlikte başarılı bir şekilde imza attık. Gücümüzü birlikteliğimizden aldık ve bu birliktelik bizi daha nice başarılara götürecek"

Cemal Kalyoncu, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü ve hocaları ile Kalyon bünyesinde yer alan inşaat, enerji, gayrimenkul ve havacılık gruplarını ayrı ayrı tebrik ederek sözlerini sonlandırdı.

Kalyon’un En’leri:
525 km karayolu ve tünel inşaatı
Dünyanın en büyük güneş enerjisi santrali (Konya)
133 km Türkiye’nin en büyük içme suyu projesi (Melen)
Türkiye’nin en büyük rüzgar enerjisi santrali
Dünyanın en büyük havalimanı (İstanbul Havalimanı)
KKTC Dünyada ilk askılı sistem su hattı deniz geçişi
Avrupa’nın en büyük ileri biyolojik atık su arıtma tesisi
Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun ilk Vakıf Üniversitesi (Hasan Kalyoncu Ün.)


Geri Dön