25 / 04 / 2024

Skil el aletleri 85. yılını kutluyor

Skil el aletleri 85. yılını kutluyor

Avrupa elektrikli el aletleri liderlerinden birisi olan Skil, 85. yılını kutluyor



Avrupa elektrikli el aletleri pazarının öncülerinden, 1924'de daire testereyi geliştiren Skil, devrim yaratan bu testereyi `Skilsaw' olarak adlandırıp bugüne kadar en çok satan ürünü olarak değiştirmeden korumayı başardı. Sektörde yenilik yaratan elektrikli el aletleri geliştirmesiyle tanınan Skil, daire testerelerin dünya çapında isim babası.

85 yıllık birikim

Skil, 85 yıldır elektrikli el aletlerinde en son teknolojiyi, kullanıcıları ile ilgili sahip olduğu eşsiz bilgiyle birleştirmeye devam ediyor. Fonksiyonellik, sağlamlık, konfor ve fiyat olarak önemli değerleri bir arada barındıran Skil, sunduğu kolaylıklar sayesinde kullanıcılarının rahatlıkla işlerine odaklanmalarını sağlıyor.

21.yüzyılın  ürünleri ve yüksek kalite

ISO 9001 uluslararası  kalite standardını tüm organizasyon ve üretim süreçlerinde kullanan Skil, kaliteyi her sürecine ve ürününe entegre ediyor. Skil rakiplerinden kalite ve ergonomik tasarım alanları ile ayrışıyor. Ürettiği elektrikli el aletleri ile 21. yüzyıla damgasını vuran Skil, yenilik ve yüksek üretim kalitesini taahhüt ederek büyümeye devam ediyor.


Geri Dön