26 / 04 / 2024

Kamil Koç, 13 ile yeni sefer başlattı!

Kamil Koç, 13 ile yeni sefer başlattı!

Yeni hat açılışlarına yoğun bir şekilde devam eden Kamil Koç, ilk günden itibaren yoğun ilgi gördü. Kamil Koç yeni açılışı yapılan illerle birlikte istihdama da önemli oranda katkı yaptı.



KAMİL Koç, yeni hat açılışlarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Mayısta Nevşehir ve Aksaray hat açılışlarını yapan Kamil Koç, haziranda da Adana, Kayseri, Sivas, Amasya, Tokat, Kırşehir, Yozgat, Antakya, İskenderun, Osmaniye, Mersin ve Niğde'nin açılışlannı gerçekleştirdi. Yeni hat açılışı yaptığı illerden başta İstanbul, İzmir, Bursa,  Ankara  ve Antalya olmak üzere birçok ile sefer düzenlemeye başlayan Kamil Koç, ilk günden itibaren yoğun ilgi gördü. Kamil Koç yeni açılışı yapılan illerle birlikte istihdama da önemli oranda katkı yaptı. 

Toplam 13 yeni ile sefer düzenlemeye başlayan Kamil Koç, 1.200 kişilik yeni istihdam yaratmış oldu. Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan "Bu yılki hedefimiz ise geçtiğimiz yıla göre daha büyük. Yıl sonunda yeni açılan hatların da vereceği güçle 17.4 milyonluk bir yolcu hedefine ulaşmayı hedefliyoruz" dedi. 


Star


Geri Dön