24 / 04 / 2024

Kamil Saraçoğlu: Kütahya'nın 2017 projeleri hazır!

Kamil Saraçoğlu: Kütahya'nın 2017 projeleri hazır!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, bölgedeki yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Saraçoğlu, ''2017 projelerimiz hazır'' dedi.



Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu yaptığı açıklamada : "Hizmet binamız bu yıl bitme aşamasına gelecek. Kanal projemizin ihalesi yapıldı 2018 yılının ortalarına doğru bitmiş olacak. Mahallelerimize yapmış olduğumuz kültür evleri ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor, bu yıl itibari ile beşinin ihalesine çıkıyoruz. İlçemizde hem bayanlar hem de erkekler içil havuzu olan iki tane hamam projemiz var onun ihale sürecine geçtik. Merkez de evlatlarımız için futbol oynayabileceği semt sahaları yapıyoruz yaklaşık 15'in' üzerinde semt sahası yapıyoruz. Minyatür saha olacak etrafı kapalı altı sentetik çim saha olacak bunun yanında Kentsel dönüşüm hızlı bir biçimde devam ediyor. 


Bunun yanında yine üç mahallemizin ortak kullanım alanında olacak yüzme havuzlan yapıyoruz. Yüzme bilmeyen çocuğumuz kalmasın projesi kapsamında devam edecek. Asfalt çalışmaları yol çalışmaları devam ediyor. Şehrin giriş kapıları için söz vermiştik. Projeleri tamamlandı ihalesine çıkıyoruz. Bu yıl ayrıca Pazar yerlerimizin üzerlerine kapatma çalışmalarına başlıyoruz. İlk olarak pazartesi pazarımızdan çalışmaya başlıyoruz. Şehrimizi görsel açıdan renklendirecek olan ışıklandırma çalışmalarımız devam edecek. 2017 yılında başladığımız projelerin bu yıl sonunda yüzde 90 nisbetinde tamamlanmış olacak. Bilim merkezinin yerini  TOKİ  yolu üzeri olarak belirledik. Çocuklarımız ziyaret edip kendilerini geliştirebileceği bir yer olacak. Tüm engelli STK ları tek çatı altında toplayacağımız bir projemiz var onlara bir yer yapacağız üst katını da kent konseyini vereceğiz. Onun projesini yaptık ihalesine çıkacağız." dedi. 



Kütahya Ekspres Gazetesi


Geri Dön