20 / 04 / 2024

Kamu bankalarının konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu?

Kamu bankalarının konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu?

Konut kredileri ile sağlanan kolaylıklar sayesinde vatandaşlar ikinci el konut satışına yönelmişti. Ancak geçtiğimiz gün itibariyle faiz oranları yükselmeye başladı. Peki kamu bankalarının konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu?



Vatandaşların ikinci el konut sahibi olması için belirli oranlarda tutulan konut kredisi faizleri ile ilgili bir değişiklik yapıldı. Şimdi, kamu bankaları tarafından konut kredisi faizleri yükseldi mi konusu araştırılıyor. Takvim'de yer alan habere göre; kamu bankaları konut kredisi faiz oranları yükseldi. İkinci el konut satın almak isteyen vatandaşların en sık sorduğu sorulardan biri de konut kredisi faiz oranları değişti mi sorusu oldu. Son güncellemelerden sonra kamu bankaları konut kredisi faiz oranları arttı mı sorusunun cevabı araştırılıyor. Konut kredisi faiz oranlarının güncellenmesiyle birlikte en uygun konut kredisi faiz oranı veren bankalar araştırılıyor. Peki en çok tercih edilen kamu bankaları konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu?

GÜNCEL KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Krediyle ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, koronavirüs sürecinde verilen en uygun faizli konut kredisi kampanyalarını araştırıyor. Kamu bankalarının verdiği uygun faizli konut kredisi kampanyaları ise en çok seçilen krediler arasında yer alıyor. Ziraat Bankası 120 ay vadeli konut kredisine 0.99 faiz alırken, Halkbank 0.99, Vakıfbank ise aynı vade oranına 1.05 faiz oranı alıyor. İşte en uygun faiz oranı veren bankalar...

Ziraat Bankası konut kredisi: 1.05

TEB konut kredisi faiz oranı yüzde 1.29

Burgan Bank konut kredisi faiz oranı yüzde 1.30

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranı yüzde 1.35

QNB Finansbank konut kredisi faiz oranı yüzde 1.49

Şekerbank konut kredisi faiz oranı yüzde 1.64

İş Bankası ev kredisi hayat sigortalı faiz oranı yüzde 1.15

Anadolubank konut kredisi faiz oranı yüzde 1.17

Akbank konut kredisi faiz oranı yüzde 1.19

Fibabanka konut kredisi faiz oranı yüzde 1.20

ING Bank takvim.com.tr konut kredisi faiz oranı yüzde 1.24

Denizbank konut kredisi faiz oranı yüzde 1.24

Garanti Bankası konut kredisi faiz oranı yüzde 1.29

Odeabank konut kredisi faiz oranı yüzde 1.29

BANKALARIN KREDİ FAİZ ORANLARI DÜŞECEK Mİ, YÜKSELİR Mİ?

Enflasyon rakamlarında anlamlı bir düşüş yaşanana ve dolar kuru ile altın fiyatları makul bir seviyede tutulana kadar yakın bir tarihte kredi faiz indiriminin yapılması beklenmiyor. Kredi faiz oranlarında yaşanan artışın ise Eylül ayında hızlanarak süreceği düşünülüyor.

13 bankada konut kredisi faiz oranları yükseldi!

Hiç peşinatsız konut kredisi veren bankalar hangileri?


Geri Dön