16 / 04 / 2024

Kamu bankası çalışanları için de promosyon talebi!

Kamu bankası çalışanları için de promosyon talebi!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye seslenen Öz Finans-İş Sendikası Başkanı Ahmet Eroğlu, “Kamu bankası çalışanlarını bu haktan mahrum bırakmayın” çağrısı yaptı.



Birçok kurum çalışanının 30 ila 40 bin TL’ler arasında değişen miktarlarda promosyon aldığına işaret eden Öz Finans-İş Sendikası Başkanı Ahmet Eroğlu, kamu bankalarında çalışanlarının ise bu haktan mahrum kaldığını vurguladı.

 Kamu bankası çalışanları için de promosyon talebi!

Eroğlu, Öz Finans-İş Sendikası’nın Ziraat, Ziraat Katılım ve Halkbank bankalarında örgütlü olduğunu hatırlatarak, bu bankalarda çalışanların hak ve menfaatlerini koruyup, geliştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Kamu bankası çalışanlarının Türkiye'nin dört bir yanındaki şubelerde özellikle salgın ve sonrası dönemde özveriyle çalıştığının altını çizen Eroğlu, bu özverili çalışmalarının ekonomik yönden karşılık bulmasını istediklerini ve bunun yolunun da maaş promosyonu olacağını savundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön