24 / 04 / 2024

Kanal 7 haber stüdyoları Knauf Türkiye’yi tercih etti!

Kanal 7 haber stüdyoları Knauf Türkiye’yi tercih etti!

Knauf Türkiye, 77 dB üzeri ses yalıtımı ve 120 dakikaya kadar yangın yalıtımı ile Kanal 7'nin İstanbul Eyüp’te bulunan haber stüdyosunu yeniledi...



Yapı ve inşaat sektörünün yanı sıra yenileme faaliyetleriyle sektörün güçlü isimlerinden olan Knauf Türkiye, Kanal 7'nin haber stüdyosunu yeniledi.

90’dan fazla ülkede 250 üretim tesisi ve satış ofisi bulunan, dünya genelinde 35 bin çalışanı ve 10 milyar Euro’nun üzerindeki cirosu ile sektörün önde gelen isimlerinden olan Knauf; global bilgi birikimini inovatif ürünleriyle buluşturarak en iyi çözümleri üretmeye devam ediyor.

Kanal 7'nin Haber stüdyolarının tüm duvar sistemlerini yenileyen Knauf, stüdyoların yalıtım ve dayanım materyallerini güncelleyerek güvenlik ve performans niteliklerini artırdı.

Kanal 7 haber stüdyoları Knauf Türkiye’yi tercih etti!

Haber stüdyoları arasında 77 dB üzeri ses yalıtımı

Haber stüdyoları arasında yüksek değerlerde ses yalıtımı elde etmek için çift taraflı 3 er kat Vidipan duvar sistemlerini uygulayan Knauf, 77 dB üzeri ses yalıtımını sağladı. Aynı zamanda haber stüdyolarında ve stüdyolar arasında, akustik dengeyi oluşturmak üzere ahşap yün esaslı kendine özgü lifli bir yüzeye sahip olan Heradesign ürünleri tercih etti.. Stüdyolar ve ofisler arası bölme duvarlara ise yüksek darbe dayanımı ve ses yalıtımı özelliğinden dolayı Diamant bölme duvar sistemleri kullanıldı.

120 dakikaya kadar yangın donanımı ve radyasyon kalkanı Knauf, tamamen akıllı bina sistemleri ile donatılmış olan Kanal 7 binasında yer alan yüksek teknolojik cihazların ürettiği radyasyon problemini de yeni sistemleriyle minimuma indirdi. Safeboard ile kurşun kullanımına gerek kalmadan radyasyon kalkanı oluşturan Knauf, insan sağlığını tehdit eden unsurlara karşı da yeni teknolojiler geliştirdiği çalışmalarını gösterdi. Kanal 7 stüdyoları Knauf sistemleriyle pasif yangınlara karşı da donanımlı hale getirilerek yangına karşı A1 sınıfı yanmaz malzeme Flameboard ürünleri ile 120 dakikaya kadar yangın dayanımlı hale geldi.

Global yapı malzemeleri ve renovasyon pazarındaki yeniliklerde lider marka Knauf; yüksek teknolojili, inovatif ve sürdürülebilir ürünleriyle en iyi ve güvenilir sistemleri sunarak Türkiye'de iddialı çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Knauf Türkiye bölgesel çalıştayı Samsun’da gerçekleştirildi!


Geri Dön