24 / 04 / 2024

Kanal İstanbul'u isteseler de istemeseler de yapacağız!

 Kanal İstanbul'u isteseler de istemeseler de yapacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul ihalesini yakın zamanda yapılacağını açıklayarak, "Boğaz'daki kaza her şeyi gözler önüne koydu. Bu projeyi isteseler de istemeseler de yapacağız" şeklinde açıklama yaptı.



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Maltepe 6. Olağan Kongresi öncesinde partililere önemli açıklamalarda bulundu. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre ülkeyi 16 yılda 3,5 kat büyüttüklerini aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, göreve geldiklerinde 3 bin 400 dolar olan kişi başına milli gelirin bugün 11 bin dolara çıktığını kaydetti.

 Kanal İstanbul u isteseler de istemeseler de yapacağız!

"Kanal İstanbul'da ihale yakın zamanda"
Kanal İstanbul'un ihalesi yakında yapılacak diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bazıları bu projeyle ilgili konuşuyordu. Boğaz'daki kaza her şeyi gözler önüne koydu. Bu projeyi isteseler de istemeseler de yapacağız" açıklamasını yaptı.

Türkiye'nin çılgın projesi Kanal İstanbul'da çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında deniz turizminden elde edilen gelirin artırılması amacıyla 2 yat limanı da inşa edilecek. Kanal İstanbul projesi turizm sektörüne de doping etkisi yaratacak. Proje ile birlikte yat turizmi anlamında deniz kültürü yaratma çalışmaları yapılarak yat turizmine talep de artırılacak.


Geri Dön