28 / 03 / 2024

Kandıra Sahili'ndeki çalışmalar devam ediyor!

Kandıra Sahili'ndeki çalışmalar devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yaz sezonuna hazırlanan Kandıra sahillerinde inceleme yaptı. Kerpe ve Cebeci sahillerini dolaşan Başkan Karaosmanoğlu, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.



Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekiplerin aralıksız olarak çalıştığı Karadeniz sahillerindeki Kerpe ve Cebeci’de detaylı incelemelerde bulundu. Özellikle Kerpe sahilindeki esnafla görüşen Başkan Karaosmanoğlu, iş yerlerinin ön bölümlerinde yapılan tadilat ve tabelaların bir örnek hale gelmesi çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.


HALK DA, ESNAF DA KAZANACAK


Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ile birlikte Kerpe sahili boyunca denetlemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Büyükşehir olarak sahilde çok güzel çalışmalar yaptık. Kerpe sahili insanın içini açan, turizm şehri Kocaeli’ne ve Kandıra’ya yakışan bir hale geldi. İş yerleri de cephelerini buna uygun hale getiriyorlar. Bu yaz halkımız da, esnafımız da kazanacak’’ ifadesini kullandı. Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekiler, daha sonra incelemelerine Cebeci sahilinde devam etti.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön