18 / 04 / 2024

Kapaklı Devlet Hastanesi'nin inşaat ruhsatı imzalandı!

Kapaklı Devlet Hastanesi'nin inşaat ruhsatı imzalandı!

Tekirdağ Kapaklı'da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından inşa edilecek Kapaklı Devlet Hastanesi'nin inşaat ruhsatı imzalandı.



Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından yaptırılacak Kapaklı Devlet Hastanesi'nin inşaat ruhsatı imzalandı. ÇOSB Kapaklı Devlet Hastanesinin yer tesliminin yapılmasından sonra şantiye kuruldu. Hastanenin inşaat ruhsatı ise Çerkezköy OSB'de düzenlenen törenle imzalandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; imza töreninde açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, şu ifadeleri kullandı: "70 dönümlük bir arazi üzerinde kapalı alanı 20 bin metrekare olacak hastanemizin Kapaklı'mıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu konuda ÇOSB Bölge Müdürlüğü nezdinde başkanımız Eyüp Sözdinler'in emekleri çok fazla var. Gerçekten önemli bir ihtiyacı Kapaklı'mıza kazandırdıkları için halkımız bölgemiz ve ülkem adına kendilerine teşekkür ediyorum. Güzel bir esere imza atıyorlar, ben de ruhsatı imzalıyorum inşallah. Hayırlısı olsun."

ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ise "Başkanımız Mustafa Çetin'in katkıları, defalarca Ankara'ya gidip gelmeleriyle hastane konusunu sonunda çözüme kavuşturduk. Şantiye alanımızı hazırladık. İnşaat ruhsatımızı da başkanımızın elinden alıyoruz. Kapaklı halkımıza hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Ağustos ayında TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve protokol üyelerinin katıldığı Tekirdağ Valiliğinde hastane yeri devir teslim protokolü düzenlenmişti.


Geri Dön