25 / 04 / 2024

Kapıkıranlar İnşaat Maltepe'de kentsel dönüşüme devam ediyor!

Kapıkıranlar İnşaat Maltepe'de kentsel dönüşüme devam ediyor!

Maltepe'de yaptığı butik projelerle adından sıkça söz ettiren Kapkıranlar İnşaat, Maltepe'nin kentsel dönüşüm sürecinde yeniden yapılanmasında aktif rol oynayacak.



Maltepe'de yaptığı butik projelerle adından sıkça söz ettiren Kapkıranlar İnşaat, Maltepe'nin kentsel dönüşüm sürecinde yeniden  yapılanmasında aktif rol oynayacak. 


Öncelikle biraz Kapıkıranlar İnşaatı tanıyabilir miyiz ? 

Kapıkıranlar İnşaat Serkan Kapıkıran ve Sinan Kapıkıran ortaklığı ile kurulmuştur. Kurulduğumuz günden bu yana yaptığımız bütün çalışmalarımızda kalite ve güven veren işlere imza atmaya devam ediyoruz.  Yapılarımızı söz verdiğimiz tarihte ve kalitede, teslim ettiğimiz tarihten itibaren 5 yıl firmamızın garantisi ve güvencesi altında teslim etmenin gururunu yaşıyoruz. Firma olarak temel esasımız güven, konfor, kalite ve estetiğin bir arada olduğu sağlıklı yaşam alanları yaratıp müşterilerimize bu yaşam alanlarını nesiller boyu keyifle kullanmalarını sağlamaktır.


Özellike Maltepe bölgesinde yapmış olduğunuz butik çalışmalar ile adınızdan sıkça söz ettiriyorsunuz. Maltepe bölgesinin gelişimden bahsedebilir miyiz ? 

Son yıllarda İstanbul'da yatırımların yoğunlaştığı bölgelerden olan Maltepe özellikle konumu itibariyle çalışmalarımızda ağırlık verdiğimiz bölge oldu. Denize kıyısı olan bölge başta Kadıköy olmak üzere Kartal, Sancaktepe, Ataşehir ilçeleriyle komşu konumunda olmasından ötürii ulaşımda anahtar bir nokta. Özellikle 7 adet üniversiteyle ulaşımın daha da geliştiği bölgede metro, otobüs, minibüs ve adalara ulaşımın sağlandığı iskelesinle gün geçtikçe ulaşım ağını genişletmekte. 


Genellikle butik işler yaparak müşterilerinize yüzde yüz memnuniyet sağlıyorsunuz. Çalışma stratejinizdeki kriterlerden okuyucularımıza bahseder misiniz ? 

Kurulduğumuz günden bu yana yaptığımız bütün çalışmalarımızda kalite ve güven veren işlere imza atmaya devam ediyoruz.  Yapılarımızı söz verdiğimiz tarihte ve kalitede, teslim ettiğimiz tarihten itibaren 5 yıl firmamızın garantisi ve güvencesi altında teslim etmenin gururunu yaşıyoruz. Firma olarak temel esasımız güven, konfor, kalite ve estetiğin bir arada olduğu sağlıklı yaşam alanları yaratıp müşterilerimize bu yaşam alanlarını nesiller boyu keyifle kullanmalarını sağlamaktır. 


Sabah Ek 


Geri Dön