27 / 04 / 2024

Karabağlar'da imar ve kentleşme sorunu çözülecek!

Karabağlar'da imar ve kentleşme sorunu çözülecek!

AK Parti Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Bünyamin Demir, yerel seçimde Karabağlar'da bir değişim yaşanması gerektiğinin altını çizdi.



AK Parti Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Bünyamin Demir, yerel seçimde Karabağlar'da bir değişim yaşanması gerektiğinin altını çizdi. 

Yenigün Gazetesi'nde yer alan habere göre, bölgede büyük bir değişime gidileceğini kaydeden Demir, “Karabağlar Belediyesi'nin organizasyon şemasının küçülmesi, ama hızlanması gerektiği çok açık. Karabağlar'ı ak belediyecilikle hızlandıracağız ve geliştireceğiz” diye konuştu.

İzmir'de ve Karabağlar'da yaşanan kentleşme sorununa dikkat çeken AK Parti Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Bünyamin Demir, “İzmir, coğrafya bakımından belki de dünyanın en güzel şehirlerinden bir tanesi. Ama İzmir'e genel olarak baktığımız zaman, büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Türkiye koşarken, İzmir'in yerinde durduğunu görmek üzücü. Çarpık kentleşmenin olduğu, yıkık dökük bir kentle karşı karşıyayız. İmar ve kentleşme sorunu var. Ulaşım sorunları ciddi boyutlara ulaştı. Büyükşehir Belediyesi ise bu sorunlara hiç müdahil değilmiş gibi kenarda durmayı tercih ediyor. Karabağlar'ın ise yapısal sorunları ve bütçeyle ilgili sıkıntıları var. Aynı şekilde imar, kentleşme ve ulaşım sorunları da var. 'Karabağlar'da ne yok' sorusu yerine, 'ne var' sorusunu sormak daha doğru olur. Çünkü Karabağlar'da maalesef bir şey yok. Karabağlar'ın 500 bine yaklaşan bir nüfusu var. Ama bir tane kapalı yüzme havuzumuz yok. Bu bile birçok şeyi ifade etmekte. Bir tane tiyatro salonumuz, sinema salonumuz yok. Kentler meydanlarıyla anılır. 500 bin nüfuslu Karabağlar'ın bir meydanı yok. Bunları düşünürsek 'yoklar şehri Karabağlar' diyebiliriz. Karabağlar'da yokları var yapabilmek için hazırlık aşamasındayız” açıklamasında bulundu.


Geri Dön