19 / 04 / 2024

Karabük Safranbolu TOKİ kura sonuç listesi!

Karabük Safranbolu TOKİ kura sonuç listesi!

Karabük Safranbolu Akçasu Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilen projedeki daireler kura ile satılıyor. İşte, Karabük Safranbolu TOKİ kura sonuç listesi...



Karabük Safranbolu Akçasu Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında  TOKİ  tarafından inşa ettirilen 192 konut için başvuru süreci tamamlandı ve kura çekimi yapılacak. 


Kura sonuçları için tıklayın



192 konutluk Karabük Safranbolu Akçasu Mahallesi AGG grubu konut projesi kapsamında kuraya katılmak üzere, Engelli Kategorisinden 18 adet, Emekli Kategorisinden 118 adet ve Diğer Kategoriden 86 adet olmak üzere toplam 222 adet başvuru alınmıştı.


Kura çekilişinde Engelli vatandaşlarımıza %5 oranında (10 adet) ve Emekli vatandaşlarımıza %25 oranında (48 adet) kontenjan ayrılmış olup; kontenjan dışında kalanlar Diğer kategorisinden tekrar kuraya tabi olacaklar.


Karabük Safranbolu TOKİ kura sonuç listesi!

Karabük Safranbolu TOKİ kura sonuç listesi henüz açıklanmadı. Karabük Safranbolu TOKİ kura sonuç listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak. 


Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecek. Kura sırasında 96 adet yedek alıcı belirlenecek.


Satış duyurusu için tıklayın




Geri Dön