23 / 04 / 2024

Karabük'te sosyal yaşam kompleksinin temeli 1,5 ay içinde atılacak!

Karabük'te sosyal yaşam kompleksinin temeli 1,5 ay içinde atılacak!

Belediye Başkanı Rafet Vergili; 40 günde peş peşe açılış yapıp temeller atacaklarını belirterek, seçimlerde verdiği sözleri de bir bir yerine getireceğini söyledi Vergili: "5 yılda Karabük'ün hiçbir eksiğini bırakmayacağız" dedi.



Karabük Belediyesi, şehrin görselliğine katkı sağlayacak ve aynı zamanda vatandaşların, özellikle çocukların sosyal alan eksiklerini giderecek çocuk parkları açmaya devam ediyor. Karabük Belediyesi bu kapsamda 100. Yıl Mahallesinde çocuk parkının açılışını yaptı. Açılışa Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, MHP !l Başkanı Burhanettin Arslan, MHP Safranbolu İlçe Başkanı Muharrem Asker, MHP Karabük Milletvekili adayları Durmuş Yal çın, Ayhan Akbaş, MHP Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muh tarları ve vatandaşlar katıldılar. 


Açılış öncesi bir konuşma yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili "2009 ön cesi ve 2009 sonrası yıllara baktığımızda bütçe of arak Be lediye işçisinin maaşını ödeyemeyen, göreve geldiğimiz gün elektrikleri kesilmiş, Bele diye hizmetlerle ilgili hiçbir materyallerin bulunmadığı yolların asfaltı olmayan, her Cumartesi, Pazar suyun kesil diği bir şehir, trafik sorunu her gün konuşulan bir şehir, o zamandan şimdiki zaman mezbahası yenilenen, hal binası yenilenen, kentsel dönüşümde hiç kimse mağdur edil meden evleri teslim edilen, kent meydanı, battı çıktısı, yü rüyen merpeni, asansörüJO tane çocuk parkı, 20 tane sos yal yaşam merkezi yapılan, 100 binin üzerinde ağaç dikilen, Türkiye'nin en kaliteli ve en ucuz içme suyuna sahip bir Karabük'te yaşıyoruz" dedi. 


İŞÇİMİZİN BİR KURUŞ ALACAĞI YOK 


Konuşmasında Karabük Belediyesinde çalışan işçile rin bir kuruş alacağının olmadığını da hatırlatan Başkan Vergi li; "Karabük Belediye işçisi bir gün dahi maaşını geç almamıştır. göreve geldiğimiz zaman 11 ikramiye alacağı olan işçimiz bugün itibariyle bir kuruş alacağı yok. Türkiye de en çok performansla çalışan Belediye işçisi Karabük Belediye işçisi, müdür leri ve personelleri birlikberaber dayanışma içersin de hep bera ber Karabük'e hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi. 


40 GÜNDE AÇILIŞ VE TEMELLER ATACAĞIZ 


Karabük Belediyesi az çalışıyor diyenlere de cevap veren Başkan Vergili;" 40 gün peş peşe açılış ve temel atma töreni var. En ufak yerimiz burası. Hep beraber göreceksiniz. 

Seçimlere kadar temel atma ve açılış var. 100. Yıl Mahallesinde en geç 1 ay içinde asfalt problemi olmayacak. 1,5 ay içersinde, vermiş olduğumuz söz, büyük sosyal yaşam kompleksi temeli atılacak ve 2016 da kesinlikle bitecek. Verilen sözlerin hiçbir zaman aksama dığı bir belediye ve bir belediye başkanlığı" dedi. Karabük Bele diyesinin 110 bin nüfuslu bir Belediyenin bütçesiyle en az 500 bin nüfuslu bir belediyenin bütçesinden daha fazla iş yaptıklarını ifade eden Vergili; "Şehir %95 doğalgaza kavuştu şehrin tamamı asfaltlandı şehir şebekesinin %70 su boruların tamamı değişti şehir bir daha asfaltlandı elimizden geldiği kadar kimseye sıkıntı çektirmemeye çalıştık. Sizin dualarınız olmasaydı biz bu işleri tamamlayamazdık bu güne kadar hiçbir işim engellenmedi bunu 60 gün aynısını tekrarlayacağım akşamdan olmayan iş sabah kendiliğinden çözüldü bu kerameti kendimizde değil. 

Karabüklülerin bizimle beraber olmasını görüyoruz bugüne kadar dualarınızı bizden esirgemediniz bundan sonra dualarınızı bizden esirgemeyin verdiğimiz sözler o kadar büyük değil 5000 evlere bir köprü altına spor vadisi Karabüklüler için gezi alanları 100.yıl mahallesindeki alışveriş merkezimiz üniversite öğrencilerine yönelik kapalı komplekslerimiz, araç çayının rehabilitasyonu ve diğer işlerimizde bir şehirde yaşanması gereken ünitelerin tamamlanması parklarımızın, bahçelerimizin, yollarımızın, asfaltların tamamlanması ben şuna inanıyorum bu güne kadar sizlerin hiç birini atlatacak, mahcup edecek söz vermedim her kes sunu söyledi Rafet vergili bu seçimden sonra 11 ay 17 gün sonra istifa denildi bütün propaganda bunun üzerindeydi. 11 ay 17gün geçti ben size söz verdim 5 yıl daha hizmet edeceğim diye 5 yılda Karabük'ün hiçbir eksiğini bırakmayacağız sonrada bizden sonraki genç arkadaşlarımız bu bayrağı alacak ve taşımaya devam edecek. Burada emeği geçen belediye personelime ve müdürlerime hepsine teşekkür ediyorum" dedi. 


Karabük Postası


Geri Dön