26 / 04 / 2024

Karabük'ün yolları yenileniyor!

Karabük'ün yolları yenileniyor!

Karabük Belediyesi,mahallelerdeki sokakları sıcak asfaltla kaplayarak yaya ve araç trafiğine uygun hale getiriyor. Belediye şuanda 5000 Evler Mahallesinde geniş çaplı bir çalışma başlattı.



Asfalt sezonu öncesi hazırlanan çalışma programı çerçevesinde Karabük’ün nüfus olarak en büyük ikinci mahallesi olan 5000 Evler Mahallesinde asfalt çalışmalarına devam eden Karabük Belediyesi, düzeltme işlemlerinin ardından mahalledeki sokakları sıcak asfaltla kaplayarak yaya ve araç trafiğine uygun hale getiriyor.




Vatandaşların isteğine cevap veren Karabük Belediyesi, yapılan çalışma ile bozuk ve yıpranmış yol bırakmamaya kararlı. İl genelinde asfaltsız ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını sürdüren Karabük Belediyesi 5000 Evler Mahallesinde geniş çaplı bir çalışma başlattı.


Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Başkan Vergili; “Her yıl kalitemizi artırarak yaptığımız asfalt çalışmalarımız bu yıl da tüm hızla devam ediyor. Yol çalışmaları bizim için çok önemli. Bu yüzden bütün ara sokaklar ve ana caddelerde titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alt yapısı biten her yerde üst yapı çalışmalarına başladık” ifadelerini kullandı.



Anayurt


Geri Dön