19 / 04 / 2024

Karadeniz'in mobilya merkezi Lovelet Outlet'te açıldı!

Karadeniz'in mobilya merkezi Lovelet Outlet'te açıldı!

KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi kapsamında Samsun'daki mobilya imalatçılarının Karadeniz Bölgesinin en büyük outlet ve yaşam merkezi olan Lovelet AVM'deki mobilya satış showroomu, düzenlenen görkemli törenle hizmete girdi...



EKONOMİ Bakanlığı'nın yürüttüğü  KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren Samsun'daki mobilya imalatçılarının Karadeniz Bölgesinin en büyük outlet ve yaşam merkezi olan Lovelet AVM'dekimobilya satış showroomu, düzenlenen görkemli törenle hizmete girdi. 


Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO). STSO Meclis Başkanlığı ile Lovelet Alışveriş Merkezi yönetiminin katkılarıyla 25 mobilya firması, son model tasarımlı ürünlerini, artık alışveriş merkezinin üst katlarındaki mağazalarında sergileyecek. Tekstille birlikte kent ekonomisine ve turizmine önemli katkılar sağlaması beklenen mobilya showroomu, sektöründe Kayseri ve Bolu illerindeki potansiyelin Samsun'da da oluşmasını sağlayacak. Showrooma kaliteyi uygun fiyata alacak bölge halkının büyük teveccüh göstereceği bekleniyor. 

Lovelet Alışveriş Merkezi'nin yatırımcı şirketi İdol İnşaat yönetiminin Samsun'daki mobilya imalatçılarını destekleme adına harekete geçmesiyle başlayan ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Mobilya Kümelenme Koordinatörü Muharrem Durmuşoğlu öncülüğünde yürütülen Lovelet Mobilya Showroom Projesi, mutlu sona ulaştı. 



Ortadoğu Gazetesi 


Geri Dön